Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.08.2017

Гребінка відзначила свій 122 День народження


Гребінка святкує День міста


Гребінка святкує День містаСтало гарною традицією  в першу неділю серпня місяця святкувати День міста Гребінка – міста поета. 6 серпня 2017 року Гребінка відзначила свій 122 День народження.

Уже з ранку в парку районного будинку культури розпочалася розважальна програма для дітей.

Тим часом, на території Спортивного комплексу міста тривали спортивні змагання. Про це Grebenka.com повідомили у Гребінківській міській раді.

Переможцями та призерами у спорті стали:
у змаганнях з волейболу:  перше місце зайняла команда з м. Пирятин, друге місце команда з смт. Драбів та  третє місце команда з м. Гребінка.

у змаганнях з баскетболу: переможцями стала команда Гребінка – 1, друге місце у команди з смт Оржиця, третє місце посіла команда Гребінка – 2;

у змаганнях з гандболу перше місце зайняли гандбольний клуб «Гребінка», друге місце посіла команда Гребінківської дитячо-юнацької спортивної школи;

призерами  турніру з шахів стали: Борзенков Віталій, Скаржинський Роман та Неживий Юрій;

призерами турніру з тенісу стали: Запорожець Руслан, Дикий Валерій та Тюнніков Віталій;

призерами з настільного тенісу серед чоловіків стали: Чорута Леонід, Тютюнник Сергій та Барабаш Олександр, а серед жінок Кулікова Євгенія, Прогрущенко Аліна, Крикун Надія.

Переможцям та призерам спортивних змагань були вручені грамоти міської ради та грошові винагороди. 
Протягом  дня в  парку проводились майстер-класи з образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва «Творча майстерня запрошує…», працювали дитячі атракціони та заклади торгівлі.

 
Гребінка святкує День міста
 

Традиційно діяли виставки виробів декоративно-ужиткового, прикладного, образотворчого мистецтва народних майстрів. Всі присутні отримали масу задоволення від виступу естрадно-духового оркестру. Колектив підібрав для гребінківців та гостей міста цікавий репертуар різножанрових творів, починаючи від музики українських та світових композиторів-класиків, закінчуючи джазовими творами. Програма святкувань була насичена і цікава. Щасливі та веселі обличчя дітей та дорослих, повітряні кульки, атракціони, смаколики та сувеніри. Погода також порадувала ясним небом.

Урочистими словами усіх присутніх  привітав зі святом голова міста Віталій Колісніченко. Він побажав усім миру та добробуту, міцного здоров'я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи, щоб Гребінка була справді європейським містом, ще більш красивим та затишним. А також висловив сподівання, що серед гребінківців завжди пануватиме суспільна злагода, взаємна повага та довіра. З Днем міста привітали жителів та гостей міста також голова РДА Віталій Роспопов, голова районної ради Валерій Зінченко. На День народження міста прибуло і чимало гостей.

Гребінка святкує День міста
 

З вітальними словами до гребінківців звернулися: виконавчий директор Полтавського регіонального відділення асоціації міст України Галина Безносик, міський голова м. Пирятин Олексій Рябоконь, міський голова м. Хорол Сергій Волошин, голова селищної ради смт Оржиця Олена Сидоренко. Гребінка отримала у свою адресу безліч теплих вітальних слів і приємні подарунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пирятин посів перше місце у змаганнях з волейболу у Гребінці

На урочистій церемонії нагородження було відзначено гребінківців, які своїми досягненнями прославляють наше місто, чи з дня у день намагаються зробити наше місто кращим. Одним із найочікуваніших моментів стала церемонія нагородження переможців конкурсу «Кращий благоустрій житлового  сектору».

 
Гребінка святкує День міста
 

За підсумками  конкурсу:

на  «Кращий двір серед багатоквартирних будинків» переможцями стали:
     1   місце - будинок № 73 по вулиці Шевченка,
     2   місце - будинок № 11 а по вулиці Свободи,
     3   місце – будинок № 13 по вулиці Паркова;

на «Кращий багатоквартирний будинок»
     1   місце - будинок № 1/1 по вулиці Незалежності,
     2   місце - будинок № 3а по провулку Піонерський;

на «Кращий благоустрій приватної садиби»
     1  місце - Шклярук Ольга Олексіївна власник будинку № 94 по вулиці Городищенська,
     2  місце - Сотніченко Катерина Василівна власник будинку 12 по вулиці Сковороди,
     3  місце - Кадура Ніна Федорівна, Сузданіч Галина Василівна власники будинку № 4 по провулку
Піонерський;

на «Кращий благоустрій території установи, підприємств, організації»
     1  місце - КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» (Бунько О.М.)
     2  місце - ЗОШ  I-III ст. № 1 (директор Ставицька Людмила Данилівна)
     3  місце - розділили  ФОП Ніколаєнко В.І. (кафе «Гостинний двір») та ФОП  Тютюнник Р.В. (кафе «Крестал»).

Всім переможцям вручені сертифікати на отримання грошових винагород.

 
Гребінка святкує День міста
 

Гарний настрій присутнім подарував український гурт «Made in Ukraine». Разом з ними на газоні стадіону співали й підтанцьовували діти. Стадіон радів, аплодував та захоплено співав разом з гуртом їх пісні.
                               
Святкування Дня міста закінчилося дискотекою та люди не поспішали розходитись по домівках. Лише далеко за північ парк спорожнів і місто, весело відсвяткувавши свій День народження, заснуло.

 
Гребінка святкує День міста


Гребінка святкує День міста


Гребінка святкує День міста


Схожі матеріали:
👁 2046
Категорія: Новини Гребінки
Теги: День міста, made in Ukraine, 2017, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ