Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.06.2016

Гребінківська поліція підбила підсумки роботи за п'ять місяців


Зробити усе можливе, аби люди почувалися у безпеці — це наш прямий обов’язок і ми його виконаємо, — резюмував Андрій Замахін


Гребінківська поліція підбила підсумки роботи за п'ять місяців Оперативну нараду з підведення підсумків проведеної роботи за п’ять місяців поточного року провів начальник УОАЗОР ГУНП в Полтавській області полковник поліції Андрій Замахін.

На початку наради він довів до всіх присутніх, що основними критеріями оцінювання роботи поліції є довіра населення і лише завдяки спільним зусиллям всіх правоохоронних органів можна підвищити рівень роботи на шляху боротьби зі злочинністю.

Передусім, учасники засідання розглянули результати діяльності Гребінківського відділу поліції. Зокрема, роботу оперативного реагування, превентивної діяльності та слідчого відділу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналіз ходу призову на строкову військову службу в Гребінківському районі

Наприкінці наради Андрій Леонідович націлив особовий склад на конструктивну і плідну працю, визначив конкретні терміни для усунення існуючих недоліків та поставив конкретні завдання підлеглим щодо надання місцевою поліцією якісних послуг громадянам України.

 

 

- Є певні позитивні напрацювання за звітний період. Однак зроблено далеко не все. Працювати є над чим, аби наші громадяни були надійно захищені від протиправних посягань. Зробити усе можливе, аби люди почувалися у безпеці — це наш прямий обов’язок і ми його виконаємо, — резюмував Андрій Замахін.

 
 
За матеріалами Гребінківського відділу ГУНП
в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1230
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінка, поліція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ