Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.03.2012

Гребінківська районна ветеранська організація відзначить 25 річний ювілей



Гребінківська районна ветеранська організація відзначить 25 річний ювілей

Напередодні 25-ої річниці заснування Організації ветеранів України, ветеранська організація Гребінківщини, розповідає про здобутки, невирішені питання та про те, що турбує сьогодні ветеранів первинних ветеранських організацій залізничного вузла станції Гребінка.

Первинні організації залізничного вузла станції Гребінка - найчисельніші, найорганізованіші, наймонолітніші серед "первинок" районної організації.

Найчисельнішою серед "первинок" залізничного вузла є ветеранська організація локомотивного депо, багаточисельними є "первинки" вагонного депо, ДС станції Гребінка, ПЧ -18 станції Гребінка та ШЧ -11. Загальна чисельність ветеранів цих первинних організацій 1475 чоловік.

Голови цих первинних організацій, працюючи на голому ентузіазмі, не бояться брати на себе відповідальність, обов'язки і обтяжливість підтримувати ветеранів. Трудові колективи, де працювали ветерани - це робоча трудова сім'я з міцними зв'язками поколінь.

І не гроші головне, вважають ветерани, вони цінують те, що керівники підприємств звертають на них увагу. Кожному ветерану хочеться моральної допомоги. В житті ветеранів бувають критичні ситуації, а прийде товариш по роботі, представник профспілки чи ветеранської організації, чи волонтер, розрадить словом, а іноді і ділом допоможе, і тоді легше стане жити.

Ветеранські організації залізничного вузла завжди відчувають підтримку і допомогу з боку адміністрації як Південної залізниці, так і Полтавської дирекції залізничних перевезень з надання коштів на зубопротезування, матеріальну допомогу і премію.

Головне, що цими коштами скористалися не тільки ветерани Гребінківського регіону, а й регіонів Прилук, Лубен, Ромодану, де люди раділи, що й про них в Гребінці не забувають. Наші ветерани користувалися оздоровчими путівками в санаторій імені М.В.Гоголя, що в Миргороді, санаторій "Мрія", що у Євпаторії. За безкоштовними путівками відпочивали у селищі Клубівка Хмельницької області.

Ветеранські організації ведуть велику роботу по патріотичному і трудовому вихованню молоді. На високому рівні поставлена робота по наставництву у локомотивному та вагонному депо та на станції Гребінка.

Ветерани-активісти - учасники всіх заходів з нагоди дат та свят, що проводяться в Гребінківському районі, Полтавською дирекцією залізничних перевезеньта керівництвом Південної залізниці.

Є у ветеранів залізничників і невирішені питання. Чому почесні залізничники, ветерани праці, люди, які заслужили цей знак наполегливою і самовідданою працею, не отримують доплату до своєї пенсії?

Така ж ситуація із питанням доплат дітям війни. З цими питаннями ветеранська організація зверталися до директора Укрзалізниці, Президента України, голови Верховної Ради, Прем'єр - Міністра. Отримали відписки, а камінь проблеми на привеликий жаль так і не зрушили з місця.

Та наші ветерани терплячі і з оптимізмом дивляться в майбутнє. Вони надіються, вірять, ждуть позитивних вирішень цих питань.

З нагоди 25-ї річниці заснування Організації ветеранів України, 16 лютого у Гребінківському районному будинку культури відбудуться урочистості. У програмі: привітання керівництва міста та району, святковий концерт. Початок о 10:00 год.

Голова ветеранської організації
залізничного вузла станції Гребінка,
газ. «Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 1445
Категорія: Новини Гребінки
Теги: 25-річчя, Ветерани, Гребінка, ветеранська організація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ