Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.09.2013

Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ: Будні податкової служби


13 вересня 2013 року проведена робоча зустріч з представниками бізнесових структур керівництвом Гребінківського відділення Лубенської ОДПІ


Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ: Будні податкової служби

Активізація роботи податкової служби є тісна співпраця з платниками податків, налагодження партнерських стосунків для досягнення максимального надходження коштів до місцевої та державної скарбниці.

Під таким лозунгом 13 вересня 2013 року була проведена робоча зустріч з представниками бізнесових структур керівництвом Гребінківського відділення Лубенської ОДПІ.

На нараді були розглянуті питання сплати фізичними особами – підприємцями єдиного податку; новації у справлянні податку на нерухоме майно; подача звітності суб'єктами господарювання по єдиному соцвнеску, та інше.

Начальник відділення П.Ю. Сушко довів присутнім, що для забезпечення своєчасних пенсійних виплат за вересень Міндоходів та Пенсійний фонд України домовилися про подовження виконання останнім функцій з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування.

Всі процедури щодо прийняття та оброблення звіту про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та обліку сплати страхових коштів у картках особових рахунків платників у вересні здійснюватиме Пенсійний фонд. Саме на його адресу потрібно до 20 вересня 2013 року надсилати звіти про суми нарахованого соцвнеску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині пройде Європейський тиждень місцевої демократії

Були розглянуті питання легалізації виплати заробітної плати найманим працівникам. До цього часу в нашому суспільстві не втрачають своєї актуальності такі негативні явища, як використання праці незареєстрованих найманих осіб, виплата зарплати «в конвертах» або у розмірах, нижче встановленого законодавчого рівня.

«Жорсткий контроль за виплатою реальної заробітної плати працівникам підприємств усіх галузей економіки, наступ на зарплатні борги і їх повна ліквідація залишаються найважливішими напрямами роботи податкової служби» - зосередив увагу присутніх начальник відділення.

На кінець наради присутні підприємці та представники податкової служби досягли спільної домовленості про подальшу співпрацю у вирішенні всіх питань по своєчасному та в повній мірі сплаті податків та обов’язкових платежів до бюджету.

Сергій Бузало – головний державний інспектор


Схожі матеріали:
👁 1191
Категорія: Суспільство
Теги: податкова, Гребінківське відділення, Лубенська ОДПІ, Гребінка, податок




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ