Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.09.2016

Гребінківські депутати збільшили видатки бюджету на виконання міських програм


Виконання бюджету міської ради по загальному фонду становить 127,6%


Гребінківськіі депутати збільшили видатки бюджету на виконання міських програм6 вересня відбулася 7-а сесія Гребінківської міської ради \/ІІ-го скликання. Провела сесію секретар міської ради Л. В. Цапенко.

На сесії були присутні голова райдержадміністрації В. В. Роспопов та керівник апарату районної ради О. В. Зоркін. Всі питання порядку денного попередньо були розглянуті на засіданні виконкому та рекомендовані до прийняття на сесії.

Депутати розглянули 12 питань. Серед них затвердили розпорядження міського голови, прийняті в міжсесійний період, з питань внесення змін до бюджету міста, про надання матеріальної допомоги відповідно до міської програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста та міської програми підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО, та членів сімей.

Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення І. В. Черненкова доповіла про виконання бюджету міста за 8 місяців 2016 року та про внесення змін до міських програм і кошторису витрат.

Виконання бюджету міської ради по загальному фонду становить 127,6%, по спеціальному фонду - 102,9%, разом - 127,4%. Перевиконання складає більше 2 млн. грн. У зв’язку з цим збільшені видатки на виконання міських програм, що приймали депутати у цьому році. Відповідно депутати внесли зміни до бюджету міста на 2016 рік.

Також на сесії розглянули та прийняли рішення з питань: про внесення змін до рішення 2 сесії міської ради 7-го скликання від 22.01.2016 р. “Про внесення змін до структури та штатного розпису апарату міської ради та її виконавчих органів” (із змінами), про передачу бюджетних трансфертів Гребінківському районному бюджету у 2017 році, про дотримання вимог Закону України “Про публічні закупівлі”.

Землевпорядник І. П. Приліпко виніс на розгляд сесії звернення громадян, підприємств, організацій та установ щодо земельних відносин. Депутати прицняли відповідні рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівник Гребінківської поліції здійснив виїзний прийом громадян

Про проект “Нове життя - старенького парку (благоустрій паркової зони по вул. Парковій у м.
Гребінка Полтавської області)” розповів депутатам міської ради заступник міського голови В. М. Зінченко. Цей проект подається на обласний конкурс проектів від територіальних громад.

Якщо він переможе в конкурсі, то на його виконання у наступному році надійдуть кошти з обласного бюджету у сумі 150 тисяч грн. У проекті передбачені вирубка старих дерев, розчищення парку, благоустрій алей, доріжок, майданчиків для занять спортом, облаштування лавочок, урн для сміття, встановлення дитячого майданчика. Депутати затвердили проект із сподіванням виграти конкурс.

Додатково було внесено на розгляд сесії питання про передачу з балансу КП “Гребінківський комбінат комунальних підприємств” житлового будинку №6 по вул. Полтавська на баланс ОСББ “Добробут - 1”, житлового будинку №16 по вул.' Локомотивна на баланс ОСББ “Затишок на Локомотивній, 16” та житлового будинку №61 а по вул Пушкіна на баланс ОСББ “Пушкіна, 61-А”. Депутати затвердили таке рішення.

Питання про затвердження Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад доповідала секретар міськради Л. В. Цапенко.

Як вона наголосила, депутати на даний час приймають лише Порядок проведення громадських обговорень, а не вирішують питання об’єднання громад. У обговоренні питання виступив голова райдержадміністрації В. В. Роспопов, який зазначив, що об’єднання громад має відбуватися у рамках перспективного плану, затвердженого в області, а не лише з громадами, що межують з Гребінкою.

Порядок проведення громадських обговорень депутати затвердили, але спільної думки щодо об’єднання у них поки що немає, хоча вони розуміють, що відкладаючи об’єднання, втрачають суттєві кошти, які держава та міжнародні фонди виділяють на розвиток об’єднаних громад.

На цьому сесія закінчила свою роботу.

Друзі, приєднуйтеся до наших груп "ВКонтакте" та у "Фейсбуці
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1319
Категорія: Новини Гребінки
Теги: ОСББ, Роспопов, Гребінка, бюджет, парк, програма, благоустрій




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ