Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.11.2017

Гребінківські юні спортсмени перемагають у чемпіонаті України


З 15 по 19 листопада вихованці КНТ «Успішна молодь» брали участь у І турі Клубного Чемпіонату України сезону 2017-2018 рр.


Гребінківські юні спортсмени перемагають у чемпіонаті УкраїниВже два роки поспіль на території Гребінки діють декілька міських програм з розвитку спорту, серед них програма «Підтримки і розвитку настільного тенісу».

За рахунок коштів програми утримується тренер клубу настільного тенісу, який діє при Спорткомплексі, придбані професійні тенісні столи, учасники клубу- учнівська молодь та діти мають можливість за рахунок програми виїздити на змагання в різні куточки України.

Відповідно до міської програми Підтримки обдарованої молоді, за високі досягнення в спорті вихованець клубу О. Барабаш, починаючи з 01.09.2017 року, отримує щомісячну стипендію в розмірі 500 грн.

З 15 по 19 листопада вихованці КНТ «Успішна молодь» брали участь у І турі Клубного Чемпіонату України сезону 2017-2018 рр. «Дитяча ліга» серед юнаків та дівчат 2006 р.н. і молодші, який проходив у Львові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда юнаків ФК «Пирятин» стала срібним призером в області

Гребінківський Клуб представляли: Барабаш О., Жила Р., Довбиш Д., Прогрущенко А., Чумарна С., Пелих Ю. За результатами І туру змагань в запеклій боротьбі команда КНТ «Успішна молодь» м. Гребінка – ДЮСШ м. Рогатин у складі Барабаша О.(м. Гребінка), Третяка М. (м. Рогатин), Жили Р.(м. Гребінка) здобула І місце з 28 заявлених команд. Дівчата, на цих змаганнях, брали участь двома командами.

Команда «Полтавчанка»: у складі Чумарної С. ( м. Гребінка) та Маховської С.( м. Кременчук) вибороли 9 місце; команда КНТ «Успішна молодь» у складі: Прогрущенко А. (м. Гребінка)та Пелих Ю. (м. Гребінка) вибороли 13 місце, з 24 заявлених команд.

На цих змаганнях Довбиш Д. представляв команду «River soft» м. Кременчук, яка посіла 21 місце. Дякую юним спортсменам за відмінне ставлення до тренувань та за високі спортивні досягнення. Бажаємо всім перемог і у наступних двох турах змагань.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

Перше місце КНТ"Успішна молодь" м. Гребінка - ДЮСШ

 

Перше місце КНТ"Успішна молодь" м. Гребінка - ДЮСШ

 

Перше місце КНТ"Успішна молодь" м. Гребінка - ДЮСШ

 

Перше місце КНТ"Успішна молодь" м. Гребінка - ДЮСШ

 

Перше місце КНТ"Успішна молодь" м. Гребінка - ДЮСШ



Схожі матеріали:
👁 1206
Категорія: Спорт
Теги: теніс, Гребінка, успішна молодь




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ