Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

15.05.2018

Громаду Гребінківщини вчили «медіаграмотно» читати журналістські матеріали та виявляти маніпулятивні публікації


Особливе зацікавлення серед присутніх викликала ще одна міні-лекція на тему «Інформування, реклама, соціальна реклама, PR, пропаганда»


Громаду Гребінківщини вчили «медіаграмотно» читати журналістські матеріали та виявляти маніпулятивні публікаці15 травня 2018 року в приміщені міської ради проведено практичний семінар-тренінг на тему «Створення ефективного медіапростору громади». Про це Grebenka.com повідомили у Гребінківській міській раді.

Захід провів Юрій Ісаєв – радник з комунікацій Полтавського Центру розвитку місцевого самоврядування (створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону).

Учасниками семінару стали посадові особи виконавчого комітету Гребінківської міської ради, директори загальноосвітніх навчальних закладів та закладів дошкільної освіти Гребінківської ОТГ, в.о. старости, представники закладів культури громади.

У вступному слові Юрій Ісаєв представив учасників семінару та розповів про основні цілі та завдання заходу. Далі провів міні-лекцію «Сучасний медіа-простір: можливості та загрози» та розповів про основні світові принципи медіаграмотності.

Розповідь доповнювалася презентацією та відеороликами.

Упродовж тренінгу його учасники у ході обговорень і роботі у групах проаналізували цільову та реальну аудиторію мас-медіа та основні теми, які завжди цікавлять людей у всьому світі.

Особливе зацікавлення серед присутніх викликала ще одна міні-лекція на тему «Інформування, реклама, соціальна реклама, PR, пропаганда».

Семінар-тренінг «Створення ефективного медіапростору громади»
 

Тренер на прикладі відеоролика зазначив, що потрібно завжди аналізувати матеріали видань та телеканалів на предмет дотримання журналістських стандартів, наявності «джинси», маніпулятивних публікацій. Учасники вчилися «медіаграмотно» читати журналістські матеріали, виявляти маніпулятивні публікації та пропаганду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Уряді пообіцяли сто мільйонів, щоб врятувати унікальний спорткомплекс на Полтавщині

Завершився семінар-тренінг питаннями-відповідями. Також учасники тренінгу подякували організаторам заходу та особисто тренеру Юрію Ісаєву і висловили побажання надалі приділяти більше уваги цій надзвичайно актуальній тематиці у програмах навчання та підвищення кваліфікації публічних службовців.

 

Семінар-тренінг «Створення ефективного медіапростору громади»

 

Семінар-тренінг «Створення ефективного медіапростору громади»

 

Семінар-тренінг «Створення ефективного медіапростору громади»

 

Семінар-тренінг «Створення ефективного медіапростору громади»

 

Семінар-тренінг «Створення ефективного медіапростору громади»

 

Семінар-тренінг «Створення ефективного медіапростору громади»



Схожі матеріали:
👁 1346
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінківщина, медіаграмотність, тренінг, громада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ