Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

15.01.2012

Як коректно сказати дівчині про необхідність епіляції


Що робити і як вирішувати цю проблему?


Як коректно сказати дівчині про необхідність епіляції

Я не знаю, чому твоя дівчина віддає перевагу копиці кучериків на пагорбі Афродіти. Але знаю, як підштовхнути її до того, щоб вона розпрощалася з "кущиками". А тобі тільки цього і потрібно, чи не так?

Ще в 4 столітті до нашої ери жінки Месопотамії приділяли увагу лінії бікіні.

Що вже говорити про бікіні-бум, який стався в 90-і роки 20-го століття. Але, схоже, усі ці події пройшли повз твою дівчину, якщо її "газон" запущений.

Що робити і як вирішувати цю проблему?

1. Зроби гоління частиною прелюдії

8 з 10 дівчат довіряють чоловікам в плані гоління. Ти, чоловік, голишся щодня і знаєш, як робити це безпечно. Скористайся цим своїм умінням і запропонуй дамі серця послуги інтимного цирульника. Головне, вибери для цього відповідний момент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як доглядати за шкірою після епіляції

Не варто з порогу кричати: "А знаєш що, дорога, тобі пора поголитися". Приготуй ванну з ефірними оліями (рекомендую олію іланг-ілангу або лаванди). Це, по-перше, пом'якшить шкіру твоєї партнерки, а по-друге, сприятливо позначиться на настрої.

Скористайся моментом, підступний маніпулятор, і запропонуй коханій поголити її лобок. Дій упевнено, обережно і ніжно.

2. Подаруй сертифікат в салон краси

9 з 10 дівчат вважають, що кращий спосіб "натякнути" дівчині про необхідність епіляції - зводити її в салон або записати на комплекс процедур, в який буде включена епіляція зони бікіні. І ненав'язливо, і дбайливо одночасно.

3. Покажи приклад

Так, друг. Любиш кататися, люби і сам голитися. Для того, щоб чогось вимагати від своєї партнерки, спершу приведи в порядок свій лобок. Будь готовий до того, що через пару днів там буде ой як чухатися. Можливо, тобі навіть розхочется просити дівчину піддавати себе таким же тортурам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боротьба жінок з небажаним волоссям на обличчі

4. Порівняй її з актрисою

Гвинет Пелтроу, Наоми Кемпбелл, Єва Лонгорія, Демі Мур, Пінк, Дженніфер Енністон, Скарлетт Йохансон - роблять це. Вони голять лобок, експериментують з інтимними зачісками і захлинаючись розповідають про це в інтерв'ю. Зіграй на почутті власної гідності твоєї партнерки і скажи, що вона нічим не гірша за цих голлівудських красунь, і також гідна запаморочливої інтимної стрижки. З блиском в очах виділи на це гроші. Дівчина оцінить твій порив. Головне, щоб сума не пішла на чергові туфлі, будь напоготові.

А де варіант "сказати прямо", запитуєш ти? Тут його немає. Жодна з опитаних дівчат не хотіла б почути: "ну що це за непрохідні зарості, дорога"?! Ймовірно, все ж є деякий відсоток жінок, яких не збентежать подібні вигуки і вони мовчки візьмуть верстат і виправлять ситуацію.

Але швидше за все, після такої фрази в тебе полетять вази і докори. Гоління лобка - делікатне інтимне питання. Так що будь чуйним і ввічливим. Я знаю, адже ти можеш, якщо захочеш.

Це цікаво:

"Brazilian Wax" (Бразильський або голлівудський ваксинг) - область навколо геніталій і самі геніталії повністю проепіліровані.

"Ірокез" - тонка вертикальна смужка волосся над статевими губами.

"Бразильський трикутник" - трикутник волосся над статевими губами залишається незайманим.

До речі: Яка інтимна зачіска у дівчат тобі подобається?

Схожі матеріали:
👁 3781
Категорія: Здоров'я
Теги: Скарлетт Йохансон, епіляція, ДІВЧИНА, Гвинет Пелтроу, Єва Лонгорія, Наоми Кемпбелл, Демі Мур, Пінк, Дженніфер Енністон, Ірокез




Всього коментарів: 2

0
2 Ирина   (02.04.2020)
А в мене вже декілька років Бразильський келих. Обожнюю цей стиль Це той стиль, який додає неабиякої пікантності жінці. Видалене усе волосся навколо лобка і анальної області, залишається тільки акуратна смужку прямо над жіночими статевими губами.


0
1 Lena   (18.01.2012)
Мені більш подобається "Одинокий їжачок в пустелі Сахара"

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ