Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

12.03.2012

Як визначити одруженого чоловіка з першого погляду?



Як визначити одруженого чоловіка з першого погляду?

У наш час багато одружених чоловіків, заводячи роман з жінкою на стороні, не приховують, що мають сім'ю. Їм так простіше, тому що обманювати доведеться тільки дружину.

А коханка в курсі, тому вивертатися і придумувати, чому не подзвонив і не прийшов, не треба. Проте зустрічаються і такі женатики, які ретельно приховують свій брак, будучи упевненими в тому, що жінка, упізнавши правду, просто вкаже на двері.

Такі типи знають безліч хитрощів, що допомагають ретельно приховувати виключний стан речей довгий час.

Слід сказати, що нерідко ми попадаємося на їх вудку і закохуємося. А потім, виявивши, що у коханого є дружина і діти, кусаємо лікті і тонемо в сльозах. Як цього уникнути? Як визначити, чи любить тебе одружений чоловік, або ж він точно неодружений?

Зовнішні ознаки одруженого чоловіка


Як визначити одруженого чоловіка з першого погляду? Взагалі-то досить складно. В цілому скованого представника сильної статі легко можна розкусити по обручці. Але ж ці хитруни перед знайомством з пані його знімають! Тому нам потрібно уважно придивитися до безіменного пальця на правій руці нового знайомця. Сліди від кільця на нім повинні проступати. Але навіть якщо їх і не спостерігається, це ще ні про що не говорить. Деякі одружені чоловіки взагалі не носять обручки.

А невдоволеному подружжю цей факт пояснюють тим, що колечко заважає працювати, давить, чіпляється і заподіює масу незручностей.

Не дає ніякій гарантії, що чоловік вільний, і відсутність штампу в паспорті. Він може жити з жінкою в цивільному шлюбі. Хтось може заперечити, що, мовляв, цивільний шлюб не вважається. Це все одно, що просто зустрічатися. Вважається, ще як вважається! Люди живуть під одним дахом, спільно вирішують якісь проблеми, облаштовують будинок, мають загальний бюджет і так далі. Так що жити в цивільному шлюбі і просто зустрічатися - не одне і те ж.

Не варто спокушатися і у тому випадку, якщо чоловік пропонує на першому ж побаченні показати свій паспорт з підтвердженням того, що він неодружений. З чого б це йому так квапитися? Можливо, просто немає часу на тривалі залицяння, і псевдохолостяк боїться, що його видасть дзвінок дружини або її поява? Тому і форсує події, бажаючи зайти в стосунках з жінкою якнайдалі.

До речі, про телефонні дзвінки. Ось що є непоганим способом викриття одруженого чоловіка! Якщо він під час побачення його відключає телефон або виходить кудись, коли йому дзвонять, слід насторожитися. Відключає, швидше за все, тому що побоюється дзвінків своєї половинки. І виходить з тієї ж причини. Забув відключити, вона і подзвонила! Що робити залишається? Вийти кудись і натхненно брехати, що на роботі аврал, поступило термінове замовлення, у машини відвалилося колесо і взагалі він стоїть у багатокілометровій пробці.

А нам брехун розповідатиме, що дзвонив начальник, дядько з Гребінки, близький друг, той, у якого пішла дружина. І він, мовляв, не хотів докучати занудними розмовами.

В принципі, якщо бути уважною і не наївною, женатика-брехуна можна завжди виявити. То він після дзвінка раптом несподівано втікає, заявивши, що несподівано приїхав далекий родич, то раптом зачастить у відрядження, то хворіє і не може прийти на побачення, то не бере трубку. Ні, так поводитися може і холостяк, звичайно. І родичі звалюються як сніг на голову, і відрядження часті бувають, і телефон опиняється в далекій кімнаті.

Але якщо, намагаючись пояснити, чому усе це вічно трапляється, чоловік починає плутатися, називаючи родича то дядьком Іваном, то тіткою Ніною, і не може згадати, куди його посилали з роботи місяць тому, - це наводить на роздуми.

Взагалі мобільний телефон охоче зраджує свого хазяїна. Досить подзвонити чоловікові пізно увечері або послати йому повідомлення. Якщо він не відповість ні на дзвінок, ні на SMS, значить, тест на свою правдивість не пройшов.

Навряд чи так зайнята і ділова людина вночі стане відключати телефон. Втім, можливо, він дуже міцно спить і нічого не чує. Тоді поступаємо інакше. Спробуємо залишитися наодинці із зрадником - телефоном, подзвонимо на нього зі свого мобільника і подивимося, як відобразиться наш номер. Це наше ім'я або ласкаве прізвисько?

Все гаразд. Коханий дійсно вільний. Це "Іван Петрович", "Сергій-автослюсар" або "Глафіра Степанівна. Робота"? Без варіантів. Він - сімейна людина.

Безумовно, є жінки, яких таке двосенсове положення влаштовує. Яка різниця, одружений кавалер, не одружений, коли отримуєш від нього все, що вимагається! Проте нормальні пані зазвичай уникають зв'язку із скованими чоловіками. Вже дуже не хочеться наживати собі проблеми. Та і перспектива отримати статус розлучниці не радує. Як можна переконатися в тому, що нас не водять за ніс, якщо ми належимо до категорії таких пані? Щоб не бути обдуреною, можна піти на провокаційні вчинки.

Провокації, що допомагають зрозуміти, одружений чоловік або ні

Як визначити, одружений чоловік або ні? Найпростіше напроситися до нього у гості. Якщо він тушується, посилаючись то на хвору або строгу маму, то на ремонт, то на безлад, і ні за що не погоджується показати своє житло - справа погань. Швидше за все, у будинку мешкають його досить молода і симпатична дружина і пара діточок. Вільний чоловік охоче запросить жінку у свою квартиру. Нехай там навіть і ремонт, і безлад. Ну, хіба що у кавалера дійсно є сувора мама, здатна надовго зіпсувати настрій будь-якій дівчині.

Слід сказати, що цей метод теж не досконалий. Чоловік може на якийсь час знімати квартиру, відправити дружину з дітьми на дачу і інше. Достовірнішим доказом того, що він перебуває в шлюбі, служить небажання знайомити дівчину зі своїми приятелями і проводити з нею час у великих компаніях. Тут велика вірогідність того, що він побоюється чуток, які стануть розпускати приятелі, і раптової зустрічі з кимось зі знайомих. Той, хто має намір будувати з жінкою серйозні стосунки і не боїться розпитувань і пересудів, так поводитися не буде.

Ну і, нарешті, перевірити, одружений чоловік або ні, можна за допомогою подарунка інтимного характеру. Дуже хороший варіант - подарувати труси. Одруженим чоловікам, як правило, нижню білизну, та одяг, купляє дружина чоловіка. І якщо чоловік з'явиться в тому, чого вона не купувала, у жінки виникне закономірне питання - з чого б це раптом у благовірного виник інтерес до самостійних походів по магазинах і виборі трусів? Тому залицяльник напевно такий подарунок додому не понесе. І навряд чи колись надіне.

Подарувати можна не лише нижню білизну, але і гаманець або брелок з написом ніби "Улюбленому від". чи "любитиму тебе вічно"!. Відкрито носитиме з собою завжди? Значить, кавалер належить тільки нам. Якщо і брелок, і гаманець зникнуть безслідно, великі шанси того, що він подарунок викинув або сховав в затишне місце, щоб його не побачила дружина.

А взагалі, якщо поведінка чоловіка викликає підозри, навряд чи варто морочити собі голову і шукати тому пояснення. Не варто вигадувати купу версій, реабілітовуючих мовчання телефону, вічну відсутність, небажання запросити до себе додому і відсутність на нім подарованих трусів. Потрібно набратися сміливості і одного разу запитати в лоб, одружений прихильник або ні.

Так, відповідь може дуже засмутити. Але, в усякому разі, ми не будемо обдуреними і перестанемо будувати плани, яким не судилося реалізуватися.

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 2034
Категорія: Культура
Теги: мобільний телефон, одружений чоловік, женатик-брехун




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ... На Полтавщині водій мотоцикла здійснив наїзд на 74-річну ...
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ