Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

30.03.2016

Як зупинити розгул хуліганства у Гребінці?!


На відрізку вулиці Магістральної (Петровського) нещадно розбиті 14 ліхтарів


Як зупинити розгул хуліганства у Гребінці?!Таке враження, що еволюція людини почала зворотній відлік! Посудіть самі: жодного дня не минає для працівників Гребінківського комбінату комунальних підприємств, щоб їм не доводилося прибирати стихійні смітники на вулицях нашого міста, не доводилося ладнати поламані рекламні щити, замінювати розбиті ліхтарі.

Прогресивна частина жителів Гребінки так чи інакше вимагає від міської влади благоустрою, порядку на вулицях, хорошого освітлення, чистих тротуарів. Але як це можна забезпечити, коли нові ліхтарі навіть не встигають послужити, як їх трощать, вивертають із землі з начинням?!

Важко навіть порахувати за останні роки, скільки коштів пішло з міського бюджету на відновлення того, що було понівечене. Збитки, завдані хуліганами, обраховуються десятками, а то й сотнями тисяч гривень.

Та міський голова Віталій Іванович Колісніченко обурюється не лише завданим збиткам, а тому, що винуватці погромів, як завжди, лишаються непокараними, і усі старання працівників комбінату комунальних підприємств виявляються марними.

Як зупинити розгул хуліганства у Гребінці?! Напевно, варто об'єднати зусилля громадськості і правоохоронців, виробити спільну стратегію боротьби з порушниками громадського порядку. Можливо варто вивчити досвід інших міст, щоб працювати на упередження.

Цими вихідними неадекватні хулігани потрощили все на своєму шляху на відрізку вулиці Магістральної (Петровського). Нещадно розбиті 14 ліхтарів. А це не мало, не багато - 400 гривень за кожну нову колбу та лампочку.

Постраждали і дорожні знаки. Але найбільше дісталося дошці оголошень, що біля міського ринку. До речі, такі дошки (всього близько десяти штук) кілька років тому виготовили працівники локомотивного депо для того, щоб не клеїли люди свої оголошення на паркани, стіни будинків та стовпи.
 


 

Робили для покращення благоустрою, облагородження зовнішнього вигляду нашого рідного міста. Робили на совість з міцного металу, а працівники комунгоспу надійно вмуровували їх, щоб служили довго. А виходить, що дарма старалися!

Періодично, ось так, як і минулих вихідних, збереться група молодиків, не знаючи, куди витратити свою енергію, і трощить усе, що потрапить на око.

Міський голова В.І. Колісніченко звернувся до правоохоронців з приводу розслідування даного інциденту.

На даний час це повідомлення зареєстроване у Гребінківському відділі поліції. Проводяться заходи з пошуку зловмисників з метою притягнення їх до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція Гребінківщини виступила зі звітом перед трудовим колективом

З метою встановлення очевидців та свідків, звертаємось до всіх, кому відомо будь-що про дане правопорушення, повідомляти до Гребінківського відділу поліцію за телефонами чергової частини 91-6-75, (050) 405-32- 02, по "телефону довіри" 92-0-57, або безпосередньо за адресою: м. Гребінка, вул. Петровського, 16.

Завчасно вдячні за будь-яку інформацію.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 2076
Категорія: Новини Гребінки
Теги: колісніченко, Ліхтар, Хулігани, Гребінка




Всього коментарів: 6

0
6 girkij   (02.04.2016)
Читаючи новини міста Гребінка бачу що головною метою  deal _ліції стало давати на гора більше звітів про події і злочини, а не вживати профілактичних заходів на упередження щоб їх не сталося, було менше. За зв'язки з громадськістю їм 5 балів, а за боротьбу зі злочинністю одиницяhands


0
5 girkij   (02.04.2016)
Потрібно спільними зусиллями примусити міліцаїв ночами періодично на авто чергувати вулицями міста, та миттєво реагувати на повідомлення. Був випадок коли постраждалий сам привіз до відділення самостійно затриманого  крадія, то мусив 10 хвилин гепати у двері щоб з відділення хтось вийшов на допомогу. Вони злочинців самі бояться, головна мета швидка пенсія.


0
4 xnett   (02.04.2016)
Потрібно дати звіздюлєй поліцаям, щоб не гроші ночами збивали з шоферів та мопедістів, а чергували по місту та селах, хоча б за сутки раз прозджаючи і хочаб свої видом автомобіля з мигалками лякаючи порушників.


0
1 nikolau55   (31.03.2016)
Потрібно "відроджувати досвід" радянсьсіх часів, Народні Дружини, як у інших містах. Та залучити до цього громадкість міста, їх у останній час так багато зареєструвалось...


0
2 vov4ik   (01.04.2016)
а менты пусть и дальше спят......


0
3 nikolau55   (02.04.2016)
Зараз немає "ментов", зараз модно КОПИ)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ