Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.03.2019

Кабінет міністрів України погодив звільнення голови Полтавської облдержадміністрації Валерія Головка


Звільнення голови Полтавської адміністрації Валерія Головка погодили на засіданні Кабміну


Кабінет міністрів України погодив звільнення голови Полтавської облдержадміністрації Валерія ГоловкаКабінет міністрів України погодив звільнення голови Полтавської облдержадміністрації Валерія Головка. Про це розповів віце-прем’єр-міністр Павло Розенко. Про звільнення Валерія Головка та його заступника Андрія Пісоцького вчора клопотав Президент.

Звільнення голови Полтавської адміністрації Валерія Головка погодили на засіданні Кабміну. Про це розповів віце-прем’єр-міністр Павло Розенко. 

Окреме рішення щодо відставки першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Пісоцького – не потрібне. Після звільнення голови, свої посади залишать і його заступники.

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко

Юрист Тарас Захаров говорить, що заступників має звільняти новий голова облдержадміністрації.

Тарас Захаров, юрист каже: "Вони не звільняються автоматично. Відповідно до закону, що регулює діяльність державних адміністрацій. Перший заступник звільняється за погодженням з Кабінетом Міністрів. Тобто якщо уявити, що Президент припиняє повноваження окремо взятого голови, то до моменту призначення заступники перебувають на посадах.  Доки не буде призначено нового голову".

Перший заступник голови Андрій Пісоцький – не на роботі, каже його секретарка. Сам посадовець телефоном говорить – на місці.

Я з паном Пісоцьким по телефону говорив. Він сказав, що на місці. Запитайте, чи можна поговорити, у нас 3 питання.

Зараз я йому перетелефоную і скажу. 

Андрій Пісоцький знаходиться в обласній державній адміністрації, але коментарі давати відмовляється. Так говорить його секретарка.

Голова ОДА Валерій Головко – не на роботі. У нього – лікарняний, каже головний лікар обласної лікарні Григорій Оксак.

Григорій Оксак, головний лікар обласної лікарні: "Виписаний в понеділок на амбулаторне доліковування. Потребує подальшого лікування. Це називається амбулаторне доліковування.

Це тиждень, два?

Не можу сказати. Це залежить від стану пацієнта.

Звільнення Валерія Головка та його заступника Андрія Пісоцького вчора ініціював Президент.

Нагадаємо, 22-ого лютого у кабінетах Полтавської облдержадміністрації проводили обшуки детективи Національного антикорупційного бюро.

Говорить речниця НАБУ Світлана Оліфіра: «Проводилися в рамках розслідування досудового кримінального провадження, яке здійснюють детективи Бюро за фактом ймовірного вимагання та отримання неправомірної вигоди службовими особами Полтавської ОДА. Про більше деталей наразі ми говорити не можемо, бо слідство триває».
 



Схожі матеріали:
👁 1717
Категорія: Полтавщина
Теги: Голова Полтавської ОДА, звільнення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ