Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.12.2018

Керівники навчальних закладів Гребінківщини говорили про здоров'язберігаючі технології у виховному процесі молоді


На Гребінківщині пройшов семінар на тему «Здоров’я зберігаючі технології як умова успішного розвитку молодого покоління»


Керівники навчальних закладів Гребінківщині говорили про здоров'язберігаючі технології у виховному процесі молодіВідповідно до плану роботи методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації 30 листопада 2018 року на базі Рудківської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено постійно діючий семінар директорів закладів загальної середньої освіти на тему «Здоров’я зберігаючі технології як умова успішного розвитку молодого покоління».

За давніми українськими традиціями учасників семінару зустріли із хлібом-сіллю вихованці, педагогічний колектив на чолі з директором Ічанським Олексієм Івановичем.

Семінар розпочато ранковою зустріччю з вінком. У дружньому колі педагоги побажали один одному плідного та результативного дня, висловили свої очікування від зустрічі.

В рамках семінару учасники відвідали фрагменти уроків з елементами здоров’язберігаючих технологій у 1-4, 7, 10-11 класах.

Проведено екскурсію до шкільного музею. Під час перегляду експозицій учні розповіли про історію освіти села Рудка, про його багате минуле, творче сьогодення та успішне майбутнє.

 

 
 

 

Захоплюючим був виховний захід, проведений командою-учасником обласного конкурсу «Молодь обирає здоров’».

Продовженням семінару був майстер-клас із виготовлення намиста із природніх матеріалів, який організувала заступник директора з виховної роботи Шевченко О.В.

В рамках роботи круглого столу директор школи Ічанський О.І. представив презентацію на тему «Здоров’язберігаючі технології як умова успішного розвитку молодого покоління». Олексій Іванович ознайомив присутніх із результатами моніторингу здоров’я учнів Рудківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Директор Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів виступив з темою «Медіаосвіта. Маркування та штрихове кодування як основний засіб інформації про товар».
 

 
 

 

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Носова Н.С. вручила дипломи та грамоти директорам Сербинівської, Кулажинської, Майорщинської, Рудківської, Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за перемоги в обласних конкурсах еколого-натуралістичного спрямування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змагання з легкої атлетики серед школярів Гребінківського району та Гребінківської ОТГ

Останнім етапом семінару була нарада «Питання-відповідь», на якій обговорили підсумки ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, організацію проведення І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, проект Положення про сертифікацію педагогічних працівників, результати ДПА за 2017-2018 н.р. та особливості проведення ЗНО в 2018-2019 н.р.

 

 
 

Учасники семінару високо оцінили роботу навчального закладу з впровадження здоров’язберігаючих технологій в освітній процес, висловили подяку організаторам за цікаву організацію проведення семінару.

 

 

 

 

 

 

 



Схожі матеріали:
👁 933
Категорія: Освіта
Теги: Гребінківщина, семінар, доров'язберігаючі технології, навчальні заклади




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ