Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.01.2020

Китай хоче імпортувати м’ясо з Полтавщини


Представники китайської сторони заявили, що зацікавлені в імпорті нашої яловичини та свинини


Китай хоче імпортувати м’ясо з Полтавщини Голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов зустрівся з делегацією провінції Юньнань, що розташована на півдні Китайської Народної Республіки.

У ході зустрічі обговорили питання експорту м’яса з Полтавщини до Китаю. Одним із напрямів, який зацікавив представників китайської сторони, стала наша яловичина та курятина. Також гості поцікавилися можливостями постачання іншої продукції сільського господарства.
 
«Область виробляє велику кількість молока. Можемо експортувати сою та сухе молоко. Також можемо постачати органічну продукцію», – розповів директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Фролов.

Представники китайської сторони заявили, що зацікавлені в імпорті нашої яловичини та свинини. Це будуть прямі поставки до Китаю. Щомісяця Полтавщина має постачати близько 100 тонн продукції.
 
«Провінція займає третє місце в Китаї за економічними показниками. Як тільки ми ознайомимося з вашою продукцією, відразу звернемося до керівництва Китаю, щоб налагодити співпрацю. Зробити це можна після Китайського нового року», – сказала генеральний директор китайської сільськогосподарської компанії «Binzhou Enmu Agriculture., Ltd» Мері Чжао.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято Водохреща у Пирятині: освячення води, купання та гарячий чай (ФОТО)

Олег Синєгубов зазначив, що Полтавська область готова виступити партнером. Однак аби імпортувати продукцію, підприємства повинні пройти відповідну сертифікацію, щоб відповідати вимогам Китаю.


Китай хоче імпортувати м’ясо з Полтавщини
 

«Визначимо підприємців, з якими проведемо зустріч. У нас є підприємства, які б хотіли експортувати м'ясо до Китаю, але не знають як. Є вже такі, що постачають продукцію до Польщі. Ми зацікавлені втому, щоб домовленості з китайською стороною були досягнуті. І якщо будемо рекомендувати партнерів, то розуміємо відповідальність, яка на нас покладена. З нашого боку буде надано методичну та організаційну допомогу підприємствам, щоб отримати ліцензію для поставок м’яса в Китай», – сказав Олег Синєгубов.


Китай хоче імпортувати м’ясо з Полтавщини


Китай хоче імпортувати м’ясо з Полтавщини


Полтавська обласна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 953
Категорія: Полтавщина
Теги: китайці, китай, мясо, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині мотоцикліст збив неповнолітнього пішохода На Полтавщині мотоцикліст збив неповнолітнього пішохода
У Пирятині вантажівка збила 40-річну жінку У Пирятині вантажівка збила 40-річну жінку
У ДТП на Полтавщині травмувалися четверо людей У ДТП на Полтавщині травмувалися четверо людей
Президент нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з ... Президент нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з ...
На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула, п‘ятеро... На Полтавщині внаслідок ДТП одна людина загинула, п‘ятеро...
Житель Полтавщини може сісти на 8 років за крадіжку кабел... Житель Полтавщини може сісти на 8 років за крадіжку кабел...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ