Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

17.02.2014

Лубенська ОДПІ: Захист електронної звітності посилено


Сертифікати, отримані до 01.01.2014 року, дійсні та будуть діяти з моменту їх отримання 2 роки


Лубенська ОДПІ: Захист електронної звітності посилено

Акредитований центр сертифікації ключів ІДД Міндоходів з 1 січня 2014 року переходить на використання двох посилених сертифікатів відкритого ключа.

 Таким чином, з 01.01.2014 року для шифрування та розшифрування інформації, яку використовують фахівці та клієнти Міндоходів, потрібно два окремих Сертифіката, що унеможливить підробку ключів та посилить захист інформації від несанкціонованої модифікації сторонніми особами.

 Зазначені нововведення передбачені наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 18.12.2012 року №739 «Про затвердження Вимог до форматів криптографічних повідомлень», зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 14.01.2013 року за №108/22640.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На День закоханих у Пирятині Леніну відбили носа

 Усі посилені сертифікати, які сформовані до дати набрання чинності даного наказу, будуть обслуговуватись до закінчення їх строку чинності. Тобто, сертифікати, отримані до 01.01.2014 року, дійсні та будуть діяти з моменту їх отримання  2 роки.

 За січень 2014 року віддаленим пунктом Акредитованого центру сертифікації ключів, що розташований в ЦОП Лубенської ОДПІ видано   близько 1,7 тис. ключів електронного цифрового підпису.

 В разі виникнення питань щодо отримання чи використання ключів ЕЦП телефонуйте за номером 70381 або звертайтеся особисто в Центр обслуговування платників Лубенської ОДПІ за адресою м. Лубни вул. Я.Мудрого, 21 секція 4.

Інформаційно-комунікаційний сектор
Лубенської ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 1060
Категорія: Освіта
Теги: Лубенська ОДПІ, сертифікат




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ