Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

03.03.2015

Майбутнє Полтавщини - талановиті діти


У числі багатьох талановитих і обдарованих дітей Полтавщини пам’ятним дипломом відзначена учениця Гребінківської ЗОШ №1 - Чумакова Наталія


Майбутнє Полтавщини - талановиті дітиПід такою назвою на початку 2015 року вийшла чудова книга видавничого центру "Перлина". Ця збірка відкриває нові імена дітей та їх наставників, які свято бережуть спадщину свого народу, які натхненною, самовідданою працею, істинним патріотизмом і щирою вірою в краще майбутнє відроджують та примножують велич іі славу своєї Батьківщини.

Генеральний директор ВЦ "Перлина" Вікторія Шеремета розповідає, що це видання знайомить читачів з "діяльністю провідних навчальних закладів міста Полтави та області, передових творчих і спортивних колективів, які розкривають неабиякий потенціал своїх високообдарованих вихованців".

Яскрава, художньо оформлена книга вражає різноплановістю та багатогранністю юних талантів Полтавщини. На її сторінках представлені не лише фотографії учасників цього проекту, а й їх роботи. Дивують дитячі картини образотворчого мистецтва, роботи, | виконані в техніці бісероплетіння, орігамі, гончарні вироби, дизайнерські роботи.

На сторінці, присвяченій талантам Великобагачанського та Гребінківського районів, укладачі книги розповідають і про дітей, і про педагогічну еліту Гребінківщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярі з Гребінки взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Оберіг захисника України»

Кращий творчий педагогічним колектив Гребінківського району, представлений у книзі, - Гребінківська дитяча музична школа у складі:
Н.О.Гринь, О.О. Корчак,
Н В. Однороженко,  А.В. Кравченко,
Л.Г. Палянички,  С.В. Москаленко,
С.В. Деркач,  Ю.М. Цюка,
О О.Лісової, І.С.  Онищенко,
О.В.  Цяпко,  А.О.  Гречановської,
Л.О.Сахно, Л В Шорох.
Серед талановитих дітей Гребінківщини - Валерія Курочка бандуристка з Сліпорід-Іванівки, Галина Ясько - бандуристка з Гребінки, Дар'я Сотченко - художниця, що навчається у Гребінківській гімназії.

У числі багатьох талановитих і обдарованих дітей Полтавщини пам’ятним дипломом також відзначена учениця 10 класу Гребінківської ЗОШ №1 - Чумакова Наталія.



Наталія народилася 11 серпня 1999 року в місті Гребінка Схильна до лідерства дівчинка вчиться у 10 класі міської школи, мас відмінні успіхи у навчанні, в 2014 році отримала свідоцтво з відзнакою про базову загальну середню освіту. Наташа бере активну участь у житті школи та міста.

З 2013 року є Президентом школи, а ще капітаном команд КВН "Експрес" та ДАІ "Автостоп". Наталія 7 років поспіль навчається у Гребінківській ДМШ по класу хореографії. З 2010 року відвідує колектив народного танцю "Забава", з яким виступає на різних заходах, виборює призові місця на конкурсах та фестивалях.

В майбутньому Наталія мріє стати лікарем або юристом, і надалі займатися улюбленими танцями.

 



 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 2368
Категорія: Суспільство
Теги: Майбутнє Полтавщини, Гребінківська ЗОШ №1, Чумакова Наталія




Всього коментарів: 2

0
2 Никитоса   (04.03.2015)
Самі найкращі  heart


0
1 Cat   (03.03.2015)
Красиві дівчата в Гребінці і талановиті! Ура!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ