Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

17.01.2018

Маленьких гребінчан запрошують прийняти участь у конкурсі малюнків "Охорона праці очима дітей"


УВАГА! Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка "ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ - 2018"


Маленьких гребінчан запрошують прийняти участь у конкурсі малюнків "Охорона праці очима дітей"Управління Держпраці у Полтавській області запрошує юних художників взяти участь у конкурсі дитячого малюнку "Охорона праці очима дітей - 2018"

Організатором VІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка “Охорона праці очима дітей-2018” традиційно виступає ДП «Редакція журналу “Охорона праці” за підтримки Державної служби України з питань праці та її територіальних органів.

Конкурс складається з двох етапів: І етап Конкурсу – відбіркові регіональні тури (жовтень 2017 року – лютий 2018 року); ІІ етап Конкурсу – фінал та оголошення переможців (березень – квітень 2018 року).

Учасники Конкурсу – учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів, трьох вікових груп:

    перша група – автори робіт віком від 6 до 10 років;
    друга група  – автори робіт віком від 11 до 14 років;
    третя група  – автори робіт віком від 15 до 18 років.

Конкурс проводиться за напрямом художньої творчості – малюнок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині стартує конкурс «Змагаймось за нове життя»

Конкурсні роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки, а саме: безпечного ведення робіт у деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

Конкурсні роботи для підбиття підсумків Конкурсу на регіональних рівнях надсилають учасники до Управління Держпраці у Полтавській області не пізніше 1 березня 2018 року (м. Полтава, вул. Пушкіна, 119, тел. для довідки (0532) 56 40 76).  Переможці конкурсу отримають цінні подарунки.

Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА.


Схожі матеріали:
👁 1337
Категорія: Освіта
Теги: слухачі, вихованці, учні, Конкурс, охорона праці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ