Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.03.2016

"Мамина весна": Мотоклуб "Лінкольн" привітав жінок Гребінківщини зі святом 8 березня


Мотоклуб "Лінкольн" і танцювальний колектив "Забава" всі перемоги подарували мамам Гребінки


"Мамина весна": Мотоклуб "Лінкольн" привітав жінок Гребінківщини зі святом 8 березняМотоклуб "Лінкольн" і танцювальний колектив "Забава" всі перемоги подарували мамам Гребінки.

6 березня 2016 року відбувся святковий масовий захід "МАМИНА ВЕСНА", присвячений Міжнародному Жіночому дню 8 березня.

Мотоклуб "Лінкольн" завітав до своїх підшефних - танцювального колективу "Забава" з конкурсно-розважальною програмою "Мамина весна".

Розпочався захід святковою фотосесією, професійний ведучий Сергій Карпович вміло запалив настрій всім присутнім.

І замайоріло свято: президент Мотоклубу "Лінкольн" Віктор "Царь" Памір привітав всіх присутніх зі святом, наголосив,що жінка-берегиня домашнього вогнища і потребує неабиякого тепла і уваги, привітав присутніх зі святом.

Танцювальний колектив "Забава" виконав танок "Привітальна" і почалася розважально-конкурсна програма.

Учасники колективу "Забава" виграли конкурс "Зайці-стрибунці", показавши неабияку вправність у стрибанні в мішках; здолали складнощі парного бігу,спільно з лінкольнівцями розіграли нагороду в конкурсі "Швидкий поїзд". Лінкольнівці Сергій "Нємєц" , Віктор "Альпініст", Віктор "Царь" та друг клубу Володимир Бондар показали вміння спілкуватися з дітьми і будувати з ними переможні стратегії в конкурсах.

У вирі свята до конкурсів залучили мам і тат учасників танцювального колективу "Забава" (хореограф Оксана Лісова): розіграли грамоти "Всемогутня мама" і "Тато-майстер спорту з бантиків").
Після кожного конкурсу і нагородження переможців, "Забава" давала лиха закаблукам : всі учасники  від найменших і до найстраших груп колективу вправно справлялися з танцювальними па , зриваючи шалені оплески глядачів.

 


 

Мотоклуб "Лінкольн" презентував гребінчанам майстриню з народної вишивки Ірину Бульбаху, нагородив її грамотою за українську душу і підтримку народних традицій.

У фіналі свята, тата і мотоклубники з "Лінкольну" змагалися у вправності по перетягуванню канату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До жіночого свята Укрзалізниця призначила додатковий потяг, який зупинятиметься в Гребінці

Та найголовніший приз від Мотоклубу "Лінкольн" виграли дівчатка з танцювального колективу "Забава", які вправно і всі гуртом перетягли канат у хлопчиків і представників "Лінкольну". Два солодкі призи - торти з символікою ""LINCOLN  MC (POLTAVA)" отримали непереможні "забавляночки" на чолі з хореографом Оксаною Лісовою.

На завершення, після вітальних слів президента Мотоклубу "Лінкольн" Віктора "Царя" Паміра , учасники і глядачі свята танцювали повільний танок: дівчатка запрошували тат, хлопчики мам, "Забава" хороводила зі своїм наставником Оксаною Лісовою.

Свято вийшло світле, стрімке, енергійне, захоплююче і неймовірно кольорове!

ФОТОАЛЬБОМ: Мамина весна - 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1597
Категорія: Новини Гребінки
Теги: мамина весна, мотоклуб, 8 березня, Лінкольн




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ