Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.02.2021

Мешканці Лубенщини мають обрати ринкового постачальника газу


Мешканці міста Лубни та району мають обрати ринкового постачальника газу й заключити з ним договір


Мешканці Лубенщини мають обрати ринкового постачальника газуМешканці міста Лубни та району мають обрати ринкового постачальника газу й заключити з ним договір

Із 13 лютого 2021 року компанія, яка забезпечувала газопостачанням 63 тисячі побутових клієнтів у Лубнах та Лубенському районі, через невиконання вимог Кодексу газотранспортної системи припинила постачати газ населенню.

Відтепер клієнти у Лубнах та районі отримують газ за рахунок тимчасового механізму страхування побутових споживачів ― постачальника «останньої надії» (ПОН). Він дає можливість клієнтам, що раптово втратили постачальника, не залишитися без газу, поки вони не виконають перехід до нової газопостачальної компанії. Надалі для безперебійного газопостачання мешканці Лубен та району мають обрати та підключитися до постійного ринкового постачальника. Станом на сьогодні в Україні газ побутовим клієнтам постачають понад 50 компаній. Порівняти ціни та обрати постачальника можна на онлайн-ресурсах «ГазПравда» або «Газотека»

Наголошуємо, що клієнти, яких обслуговує постачальник «останньої надії», не стають автоматично комерційними клієнтами ГК «Нафтогаз України». ПОН ― це тимчасове рішення для уникнення перебоїв з газопостачанням, яке за результатами урядового конкурсу забезпечує ГК «Нафтогаз України». У порівнянні з підключенням клієнтів до ГК «Нафтогаз України» на комерційних умовах, ціна для клієнтів ПОН є вищою, а сервіси компанії є доступними лише частково з огляду на відсутність необхідної інформації про клієнтів постачальника «останньої надії».

Якщо клієнт бажає підключитися до ГК «Нафтогаз України» як до постійного постачальника, щоб отримувати стабільно одну з найкращих цін на газ та скористатися усіма сервісними перевагами, необхідно подати заявку на приєднання.

Зробити це можна онлайн – на сайті gas.ua або у веб-версії Приват24, а також офлайн:
  • у відділенні Ощадбанку за адресою – м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 47а,
  • у мобільних точках обслуговування банку ПУМБ за адресами: м. Лубни, пр. Володимирський, 38 (магазин «Жжук») та пр. Володимирський, 98 (магазин «Лісогор»).
Клієнту необхідно заповнити коротку форму та надати мінімальний перелік документів ― паспорт (лише за умови подачі заявки у відділеннях банку), ІПН, документ про право власності на житло та згоду співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла (шаблон заяви – на сайті gas.ua у розділі «Стати нашим клієнтом»), а також надати свій EIC-код (16-значний персональний газовий номер об’єкта).

ГК «Нафтогаз України» ― це надійний постачальник, який обслуговує вже 9% споживачів в Україні, що дорівнює 1,1 млн домогосподарств (з урахуванням клієнтів ПОН). Починаючи з серпня, компанія пропонує своїм клієнтам газ за одними з найвигідніших цін на ринку.

Зазначимо, що гранична ціна на блакитне паливо у лютому та березні регулюється постановою Кабінету міністрів України № 25 від 18 січня 2021 р. та не може перевищувати 6,99 грн/куб.м. ГК «Нафтогаз України» як ціновий лідер встановила для споживачів нижчу за установлену урядом граничну ціну за рахунок мінімальної власної націнки. Ціна на природний газ у лютому та березні в рамках тарифного плану «Місячний» складає 6,86 грн/куб.м із ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Вартість газу для клієнтів ПОН у лютому та березні дорівнює 6.99 грн/куб.м із ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

Більше того, із 20.02.2021 до 30.04.2021 (включно) нові клієнти ГК «Нафтогаз України» мають можливість отримати бонусний об’єм газу на свій особовий рахунок – 100 чи 50 кубічних метрів. У акції можуть взяти участь жителі Лубен та району, яких обслуговує зараз ПОН і які отримають паперову платіжку з пропозицією змінити постачальника газу та які приєднаються до ГК «Нафтогаз України» до 30 квітня 2021 року (включно). Усього в акції переможцями стануть 20 клієнтів, які отримають 50 або 100 кубів бонусного газу на свій особовий рахунок.

Із детальними умовами акції можна ознайомитися в на сайті компанії gas.ua у розділі «Акції».

Не зволікайте з вибором ринкового постачальника. Обирайте кращі ціни на газ, сервіс та надійність.

Схожі матеріали:
👁 3770
Категорія: Суспільство
Теги: Лубни, Нафтогаз, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ