Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.03.2018

Міністр молоді та спорту І. Жданов та народний депутат І. Мосійчук відвідали Гребінку з робочим візитом


В ході зустрічі Міністр молоді та спорту та народний депутат відвідали комунальний заклад «Спортивний комплекс м.Гребінка»


Міністр молоді та спорту І. Жданов та народний депутат І. Мосійчук відвідали Гребінку з робочим візитом19 березня 2018 року в м.Гребінка з робочим візитом перебували Міністр молоді та спорту України Жданов Ігор Олександрович та Ігор Володимирович Мосійчук, народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка. Про це Grebenka.com повідомили у Гребінківській міській раді.

В ході зустрічі Міністр молоді та спорту та народний депутат відвідали комунальний заклад «Спортивний комплекс м.Гребінка».
Міський голова Колісніченко В.І. ознайомив гостей з роботою спорткомплексу та «без прикрас» показав основні проблемні ділянки, які вимагають вкладення значних коштів на проведення капітального ремонту та відновлення інфраструктури. Віталій Іванович розповів, що на базі КЗ «Спортивний комплекс м.Гребінка» щорічно відбуваються десятки змагань всеукраїнського, міжрегіонального та обласного рівня.

Без перебільшення, спорткомплекс є прикрасою міста. Тому головною метою зараз є недопущення подальшого його занепаду. Міський голова зауважив, що без допомоги держави громада не в змозі власним бюджетом здійснити реконструкцію спорткомплексу, тому потрібно спільними зусиллями підійти до вирішення цього питання.

Також гості відвідали юних тенісистів, які в цей час проводили тренування. Ігор Олександрович відмітив високий рівень оснащення для занять настільним тенісом та майстерність самих спортсменів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В спорткомплексі у Гребінці хочуть проводити всеукраїнські чемпіонати з настільного тенісу

Зокрема міністр привітав переможницю 8-го міжнародного турніру з настільного тенісу «ЛІРС – ОПЕН» у своїй віковій групі Софію Чумарну.

Міністр молоді та спорту відвідав Гребінку
 
 
«Заслухавши голову Гребінківської об’єднаної територіальної громади Віталія Колісніченка та секретаря профільної комісії Полтавської облради Владислава Мостовенка, які в органах місцевого самоврядування представляють Радикальну партію Олега Ляшка, та оглянувши спорткомплекс, вирішили розробити й подати на розгляд парламенту та уряду комплексну програму реконструкції закладу, з метою надалі використовувати його як базу для підготовки Національної збірної з легкої атлетики та параолімпійців», – написав на своїй сторінці у «Фейсбуці» Ігор Мосійчук.

Оглядаючи старі й навіть аварійні приміщення, міністр з народним депутатом побачили на власні очі, що навіть у цих умовах юні спортсмени знаходять способи тренуватися.

Вихованці запропонували І. Жданову та І. Мосійчуку і самим «протестувати» нові столи та ракетки, на що ті з радістю погодились. Ігор Мосійчук, не зважаючи на стан здоров’я, не зміг відмовити собі зіграти в настільний теніс з міністром спорту Ігорем Ждановим.

За підсумками візиту І. Жданов та І. Мосійчук пообіцяли прикласти всіх зусиль, щоб на державному рівні вирішити питання фінансування на проведення ремонту КЗ «Спортивний комплекс м. Гребінка».

«Ми зробимо все можливе для того, щоб це був сучасний комплекс, адже тут тренуються діти. У майбутньому сюди приїжджатимуть Національна збірна України з легкої атлетики та інших видів спорту, будемо проводити тут чемпіонати України, і він житиме», – запевнив Ігор Жданов.

До реконструкції, зауважують і народний обранець, і міністр, потрібно залучати не лише бюджетні кошти, зокрема заручитися підтримкою Укрзалізниці, яка свого часу й будувала спорткомплекс. Ігор Мосійчук переконаний – до вирішення питання треба підходити комплексно, він висловив сподівання, що до 2019 року все зроблять.

 

Міністр молоді та спорту відвідав Гребінку

 

Міністр молоді та спорту відвідав Гребінку

 

Міністр молоді та спорту відвідав Гребінку

 

Міністр молоді та спорту відвідав Гребінку

 

Міністр молоді та спорту відвідав Гребінку

 

Міністр молоді та спорту відвідав Гребінку

 

Міністр молоді та спорту відвідав Гребінку

 

Міністр молоді та спорту відвідав Гребінку

 

Міністр молоді та спорту відвідав Гребінку

 

Міністр молоді та спорту відвідав Гребінку



Схожі матеріали:
👁 1973
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Спортивний комплекс, Мосійчук, Жданов, Гребінка, депутат, міністр




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ