Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.12.2011

Мирний спокій неба над Гребінківщиною, у Лутайці забезпечують лише контрактники



Привітали військовослужбовців

У переддень свята - 20-ї річниці Збройних Сил України відбулася урочиста зустріч керівництва Гребінківського району з військовослужбовцями військової частини с. Лутайки.

Незважаючи на те, що на порозі свято, але військові своєї служби не полишають ні на мить. Ведеться цілодобове спостереження за повітряним простором над нашою землею.

Всюди порядок, лише кілька споруд часів радянської армії нагадують про те, що у наших військах ще не все гаразд з фінансовим забезпеченням. У приміщенні казарми теж панує суворий мінімалізм.

Зараз мирний спокій неба над Гребінківщиною і іншими територіями тут у Лутайці забезпечують лише військовослужбовці за контрактом.

Командир роти, майор Г. В. Офіленко розповів невеличкій делегації, котра прибула вітати військовослужбовців, як саме відбувається відстеження об'єктів у повітрі, показав обладнання, котре забезпечує спокій повітряних мереж. Та всеж деталі не розголошують - все ж таки військова частина.

На урочистості з нагоди професійного свята зібрався весь особовий склад частини. Привітати військовослужбовців приїхали голова районної ради В. М. Зінченко, заступник голови райдержадміністрації В. М. Колесник.    

Спільними Почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації за високі показники в роботі та з нагоди свята були нагороджені військовослужбовці: командир відділення, сержант О. М. Пулинець, фельдшер роти молодший сержант О. В.Попович, водій-електрик, солдат О. М. Іванченко, а також спеціаліст І категорії Гребінківського військового комісаріату О. І.Сергієнко, спеціаліст ІІ категорії Гребінківського військового комісаріату В. І. Плис.

Заступник командира роти, капітан А. С.Залюбовський подякував гостям за поздоровлення та побажав своїм побратимам успіхів у їхній спільній непростій справі - захищати Батьківщину.

З привітаннямита побажаннями звернувся дрприсутніх військовий комісар району
С. В. Манжос.

Так, військовослужбовцям зараз доводиться зовсім непросто. Через брак фінансування багато залишається невирішених питань і проблем. Та всеж військові не звикли коритися негараздам, вони з будь-якої ситуації шукають вихід, і з гідністю зносять усі негаразди, не перестаючи вірити, що вони тимчасові.

За матеріалами
газ. «Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 1753
Категорія: Новини Гребінки
Теги: солдати, військовослужбовці, Лутайка, військова частина, контрактники




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ