Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

30.06.2016

На День молоді у Гребінці організували вечір подяки воїнам АТО та спортивні змагання


Також в цей день відбулися спортивні змагання


На День молоді у Гребінці організували вечір подяки воїнам АТО та спортивні змаганняЛюдське життя, то є найважливіша, найкоштовніша річ у світі, а вдячність за його збереження та порятунок – безмежна. "Дякую за життя!" – з такими словами звернулись гребінківці до учасників АТО району на вечорі подяки на їхню честь, який відбувся 26 червня у районному Будинку культури.  

Цього вечора вклонитись захисникам України, мужнім патріотам свого краю зібрався вщент повний зал вдячних земляків.

Зі словами вдячності та побажаннями всіляких гараздів до воїнів звернувся голова райдержадміністрації В.Роспопов, який вручив грамоти волонтерам Гребінківського району за активну волонтерську допомогу воїнам та підрозділам військових частин в зоні проведення АТО: колективу кафе "Оболонь", Сидоренко Л.В., Матвіїв Н.В., Могирьову В.М.

Відзнакою начальника Генерального Штабу Збройних Сил України – нагрудним знаком "Учасник АТО" нагородили захисників голова райдержадміністрації В.Роспопов та заступник районного військового комісара І.Співак.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих у АТО товаришів.

У фойє були облаштовані виставки, де були представлені прапори, з якими наші воїни боронили східні кордони держави, їхні особисті речі, засоби захисту, але найбільше вражали фото.

Лише так можна нам, мирним жителям, спробувати уявити, як там на сході зараз. Багато світлин з архіву В'ячеслава Лисенка, нашого славетного "кіборга", який загинув, обороняючи Донецький аеропорт. Для мами, Ольги Михайлівни, котра теж була присутня на вечорі, ця втрата ніколи не зменшиться, а біль ніколи не стихне.

Воїнів - захисників вітали оваціями, квітами і сльозами радості і смутку водночас.

Те, що довелося їм пережити, ще довго не даватиме їм спокійно спати, без підтримки рідних та усіх небайдужих їм не обійтися. Ось і цей вечір подарував їм хороші емоції, радість спілкування, гарні враження.

А уся творча родина старалася зробити вечір емоційно наповненим, в міру веселим і сумним.

 







Віхолою завзяття та козацького духу пронісся виступ дитячого хореографічного колективу музичної школи "Забава", трепетну композицію "Мальва" продемонстрував дитячий зразковий танцювальний колектив м. Пирятин, а всіх присутніх вітали своїм талантом А. Радченко, А. Якименко, О.Запорожець, Сюзанна LP, В. Романов, Ю. Коробейнікова, квартет викладачів музичної школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лубнах відкрили виставку картин художника з Гребінки

Організатори свята подякували керівнику фермерського господарства "Каміла" І.І.Буцю за фінансову підтримку організації свята.

Символічна назва цього заходу "Дякую за життя..." висловлювала думку кожного, хто був присутнім на концерті, і не тільки, адже ми усі повинні пам'ятати, що ми - у неоплатному боргу перед усіма цими мужніми чоловіками, котрі у тяжку хвилину виконали свій громадянський обов'язок і стали на захист Вітчизни.






Тож не забуваймо дякувати їм за наше мирне небо і наше життя.

Також в цей день відбулися спортивні змагання та проведена  квест-гра «Швидкі вгадаки», організовані відділом освіти, молоді та спорту Гребінківської райдержадміністрації. Переможці були нагороджені грамотами та грошовими винагородами.
 










 
За матеріалами "Гребінчин край"


Схожі матеріали:
👁 1261
Категорія: Новини Гребінки
Теги: день молоді, АТО, Гребінка, спортивні змагання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ