Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.03.2015

На Гребінківщині патріотичним вихованням молоді буде займатися ТСО України


Комітет районної організації ініціюватиме питання про створення військово-патріотичного клубу "Юний воїн"


На Гребінківщині патріотичним вихованням молоді буде займатися ТСО УкраїниМинулого тижня відбулася XXI звітно - виборна конференція Гребінківської районної організації Товариства сприяння обороні України. В роботі конференції взяли участь голова Полтавської обласної організації ТСО України В І.Василенко, член комітету Полтавської обласної організації ТСО України В.В.Воробйов, директор Гребінківської Автошколи ТСО України P.M. Худопай, відповідальний виконавець мобілізаційного відділу Гребінківського районного комісаріату Р.О.Корасенко.

На засідання прибули і делегати від первинних організацій ТСО Гребінківщини.

У порядку денному конференції був цілий ряд важливих питань та виступів. Зокрема говорилося про підсумки роботи Гребінківської районної організації Товариства сприяння обороні України по виконанню завдань Статутної діяльності за 2011 - 2014 роки.

Звітувала ревізійна комісія Гребінківської районної організації Товариства сприяння обороні України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автостанції Полтавщини самі шукають кошти на своє утримання

Делегати заслухали доповідь голови мандатної комісії звітно-виборної конференції Г.П.Присяжнюк про роботу комісії.

Про вибори членів комітету Гребінківської районної організації ТСО України повідомив у своєму виступі начальник відділу ОМР та спорту Полтавської обласної організації ТСО України В.В.Воробйов.

Делегати районної конференції обрали делегатів від Гребінківської районної організації Товариства сприяння обороні України на XXIII звітно-виборну конференцію Полтавської обласної організації ТСО України.

Голова Полтавської обласної організації ТСО України В. І.Василенко у своєму виступі дав критичну оцінку низькому рівню виробничої діяльності автошколи, висловив сподівання, що новообраний комітет надасть відповідну увагу роботі первинної організації автошколи з питань якості виробничої діяльності, а також активізується діяльність Гребінківської районної організації ТСО України. Адже у цьому зараз є велика необхідність.

За нинішніх умов, коли у нашій державі йдуть бойові дії, дуже важливо прививати патріотизм молодому поколінню, виховувати захисників Вітчизни, займатися вдосконаленням фізичного виховання та підготовкою кадрів технічних професій.

Саме Товариству сприяння обороні України випала зараз ця нелегка місія.

Пріоритетними напрямками діяльності Гребінківської районної організації на наступний період стало поліпшення організаційної роботи щодо залучення до лав організації нових членів; вдосконалення форм та методів проведення військово-патріотичного виховання молоді, активно співпрацюючи з органами державної влади та місцевого самоврядування, з ветеранськими та іншими громадськими організаціями; активна співпраця з первинними організаціями; підвищення якості роботи спортивно-технічних секцій у первинних організаціях та створення нових.

Комітет районної організації залучатиме молодь до занять спортом, щорічно два рази на рік будуть проведені районні змагання на Кубок Гребінківської автошколи зі стрільби та військово-прикладного багатоборства, присвячені Дню Великої Перемоги та Дню визволення Гребінківського району від німецько-фашистських загарбників.

Комітет районної організації ініціюватиме перед відділом освіти, молоді та спорту Гребінківської державної адміністрації питання про створення військово-патріотичного клубу "Юний воїн".

В ході роботи конференції були розглянуті й інші питання. Також були обрані делегати на обласну конференцію, ними стали - P.M. Худопай, Г.П. Присяжнюк, А.М Бугай.

Районна конференція завершила свою роботу, намітивши при цьому ряд конкретних завдань, окресливши напрямок роботи на майбутнє, виходячи з необхідності всебічного посилення патріотичного виховання молоді, належної підготовки її до служби в Збройних Силах України та з метою підвищення ефективності роботи Товариства сприяння обороні України.
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1133
Категорія: Суспільство
Теги: збройні сили, ТСО, Гребінка, Товариство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ