Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.03.2014

На Гребінківщині відбувся семінар учителів української мови та літератури, приурочений 200-літньому ювілею Т.Г.Шевченка


Вчителі Гребінківської гімназії продемонстрували форми та методи роботи з обдарованими та здібними учнями


На Гребінківщині відбувся семінар учителів української мови та літератури, приурочений 200-літньому ювілею Т.Г.Шевченка

5 березня 2014 року у Гребінківській гімназії відбувся районний семінар учителів української мови та літератури, приурочений 200-літньому ювілею Т.Г.Шевченка.

Вчителі Гребінківської гімназії продемонстрували форми та методи роботи з обдарованими та здібними учнями. У молодших класах реалізується початковий етап цієї складної і копіткої роботи.

Бо виявлення, розвиток та підтримка юних талантів і обдарувань здійснюється учителями саме початкової ланки. Потім цей процес створення умов для творчого самовдосконалення учнів,сприяння додатковій освіті учнів шляхом  залучення їх до творчої діяльності підхоплюють учителі середньої та старшої ланки гімназії.

Особливо важлива роль у цьому ланцюжку належить учителям української мови та літератури, які є носіями краси українського слова, а також виховують в учнів потребу в творчості, прагнення до точності, виразності. Навчанню мові належить особлива роль у вихованні школярів.

Розвивається мовлення, а отже й мислення, інтелект, мовленнєва пам’ять, емоційна сфера особистості, мовне почуття, естетичний смак, розуміння краси української мови, багатство її мовних засобів, виражальних можливостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: На Полтавщині міліція розшукує злодія за скоєння крадіжки

Учасникам районного семінару було продемонстровано результати спільної  роботи педагогів гімназії з обдарованими та талановитими учнями.

Учасники театрального колективу  "Барвінок”, переможці цьогорічного районного  конкурсу театральних колективів серед молодших груп,  інсценізували уривок з повісті С.Васильченка ”У бур’янах”. 

У психолого-драматичній музичній  композиції ” На перехресті музи й долі”, учні переконливо грали свої образи і донесли до глядачів велич та чутливість душі Великого Кобзаря.







Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1377
Категорія: Новини Гребінки
Теги: учні, Гімназія, вчителі, школа, шевченко, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ