Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.04.2015

На Гребінківщині влітку планується охопити оздоровленням та відпочинком 297 дітей


Засідання районного штабу з оздоровлення відпочинку дітей


Засідання районного штабу з оздоровлення відпочинку дітей17 квітня 2015 року в Гребінківській райдержадміністрації відбулося засідання районного штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей району в 2015 році.

На засіданні були присутні: заступник голови Гребінківської РДА Князєв О.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА Бігун Н.О., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА Дикий В.В., директор Гребінківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Даценко В.В., начальник служби у справах дітей Гребінківська РДА Жолобецька В.М., начальник управління праці та соціального захисту населення Гребінківської РДА Цимбал С.М., в.о. начальника управління агропромислового розвитку Гребінківської РДА Онищенко М.В., санітарний фельдшер Лубенського міжрайонного управління Головного управління держсанепідемслужби у Полтавській області  Коновалова Т.Г.

Вів засідання голова штабу Князєв О.В. На порядку денному стояли такі питання:
1. Про підготовку та організацію оздоровлення та відпочинку дітей у 2015 році;

2. Про організацію оздоровлення та відпочинку учасників АТО, які підлягають весняній демобілізації.
По першому питанню порядку денного виступила Бігун Н.О., яка проінформувала присутніх, що у 2015 році протягом літніх  місяців заплановано функціонування 13 таборів відпочинку (12 таборів з денним перебуванням – при загальноосвітніх закладах району І-ІІІ ступенів та 1 табір праці і відпочинку з денним перебуванням при Кулажинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів).

Усього в таборах заплановано організувати відпочинок 297 дітей, з них у таборах з денним перебуванням – 280 дітей, а в таборах праці і відпочинку з денним перебуванням – 17 дітей. На відпочинок дітей у цих таборах планується залучити спонсорські кошти на суму 18620 тис.  грн. та батьківську доплату в сумі 43750 тис. грн. Вартість харчування однієї дитини в день буде становити близько 15,00 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Гребінківської РДА обіцяє за рік зменшити газову залежність району

Головним завданням адміністрацій шкіл району є охоплення оздоровленням дітей з числа пільгових категорій. Керівниками шкіл вжито заходів щодо залучення додаткових коштів для фінансування літнього оздоровлення та відпочинку дітей. Рішенням тридцять першої сесії шостого скликання Гребінківської районної ради від 23 січня 2015 року було затверджено виділення 30 тис. грн. на придбання путівок для оздоровлення дітей пільгових категорій.

По другому питанню виступила Даценко В.В. Вона проінформувала членів штабу, що станом на 10.04.2015 року відповідно повідомлення військового комісара в район прибуло 39 демобілізованих військовослужбовців із зони проведення антитерористичної операції. На 32 з них спеціалістами центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді складено соціальні паспорти. 25 демобілізованих та 30 членів їх сімей (з них 15 дітей) виявили бажання оздоровитися.

Центром відкрито рахунок в казначействі, надіслані списки на заклади охорони здоров'я для оформлення медичної довідки № 070/о, відправлено заявку на придбання путівок до ПрАТ "Миргородкурорт" в кількості 25 шт. (з них на 11 демобілізованих та 14 членів їх сімей, в тому числі 6 дітей).
 
Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 1338
Категорія: Новини Гребінки
Теги: відпочинок, оздоровлення, діти, Гребінка, літо




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ