Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.07.2014

На Гребінківщині збір коштів для придбання бронежилетів продовжується


На 16 липня було зібрано всього 29 тисяч 479 грн


На Гребінківщині збір коштів для придбання бронежилетів продовжується

З початку бойових дій в зоні АТО на сході нашої держави було мобілізовано більше 50 військовозобов'язаних та резервістів на особливий період з Гребінківського району.

На превеликий жаль, матеріально - технічне забезпечення армії вкрай незадовільне. Тому люди самі збирають кошти, щоб хоч чимось допомогти своїм землякам і забезпечити їх засобами особистого захисту бронежилетами, касками, іншим. Гребінківщина не стала виключенням. З ініціативи громадських організацій району та Гребінківської Народної ради було розпочато збір коштів на придбання засобів захисту для наших земляків, котрі зараз борються за цілісність нашої держави у східних регіонах.

Зараз прийшов час підвести певний підсумок виконаної роботи. Зокрема на 16 липня було зібрано всього 29 тисяч 479 грн. Щоб уникнути непорозуміння, було вирішено оприлюднити і списки тих, хто допоміг і взяв участь у цій благородній справі і, відповідно - на що були витрачені зібрані громадою кошти.

Подаємо список по мірі надходження коштів. Колектив вузлової залізничної лікарні -1109 грн, колектив райдержадміністрації - 1000 грн, колектив районної ради - 850 грн, ПП Мокроусов -1000грн, колектив райвійськкомату -1345 грн, зібрані на ринку -184 грн, цех телекомунікаційних послуг - 480 грн, ПП Думнич - 400 грн, колектив управління праці та соціального захисту населення - 380 грн, днз "Веселка" - 970грн (збір коштів продовжується), Народна рада - 850 грн, профспілковий комітет ДПДАК 'Хліб України "Гребінківський елеватор" - 500 грн, трудовий колектив ДП ДАК "Хліб України "Гребінківський елеватор" - 640 грн, профспілковий комітет станції Гребінка - 500 грн , Колектив "Форміка" - 1000 грн, колектив міської ради - 800 грн, жителі Короваїв - 304 грн, штаб РО партії "Удар" -400 грн, жителі Мар’янівки - 2350грн (на придбання бронежилета для свого односельчанина, а всього мар’янівці зібрали 8500 грн), профспілковий комітет управління Пенсійного фонду у Гребінківському районі - 400 грн, колектив Гребінківської музичної школи - 285 грн, колектив районного територіального центру - 2550 грн, колектив локомотивного депо 2890 грн, колектив Гребінківської філії ПАТ "Полтаваобленерго"- 4620 грн, колектив відділу освіти - 500 грн, населення Слободо - Петрівки - 2233грн, жителі Наталівки - 939 грн.

Окрім того жителі Олександрівки зібрали і передали безпосередньо своїм землякам - військовослужбовцям С.А.Євдокімову, В.І.Дроньку, О.Ю.Моцному 4192 грн.

Також із власної ініціативи купили і передали в зону АТО бронежилет для Івана Васильовича Потапенка фермер М.І.Рубан та приватні підприємці В.І.НІколаєнко,А.М.Савченко.

Окремо слід сказати про жителів Мар'янівки, котрі зібрали рекордну суму коштів - вісім з половиною тисяч гривень. За ці кошти сельчани придбали захисний комплект - бронежилет, каску, взуття, форму та інше необхідне і особисто передали своєму односельчанину Руслану Гончаренку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці рятувальники ліквідували пожежу у допоміжній будівлі цукрового заводу

За кошти зібрані громадою було придбано і вручено 4 бронежилети та каски. Одну з кевларових касок для Юрія Шмиголя придбав приватний підприємець А.І.Комар. Окрема подяка фермеру з Короваїв Миколі Коломійцю, котрий надав транспорт для перевезення придбаних бронежилетів.

Із зібраних коштів була надана матеріальна допомога сімї загиблого військово службовця з Гребінки - 2000 грн. окрім того, були придбані ритуальні атрибути на його поховання на суму - 246 грн.

Для того щоб передати два комплекти касок та бронежилетів нашим землякам безпосередньо до місця несення служби у зону АТО активісти скористалися послугами пошти. На це було витрачено 166 грн. загальна сума витрат склала - 16812 грн. За ті кошти, що залишилися, а це більше 12 тис. грн. придбано ще 5 бронежилетів.

Збір коштів триває, адже поки буде напружена ситуація в державі і продовжуватимуться військові дії, буде необхідна наша з вами допомога і участь.

Можливо і керівництво Гребінківського району та міста посприяло б збиранню коштів на такі благородні цілі. Хотілося, щоб і інші великі підприємства в тому числі і залізничні, нашого району долучилися до цієї справи, щоб наші земляки, котрі зараз знаходяться у самому пеклі воєнних дій не відчували себе покинутими напризволяще, принаймні своїми земляками.

Гребінчин край



Схожі матеріали:
👁 1528
Категорія: Новини Гребінки
Теги: війна, Слободо - Петрівка, кошти, Гребінка, Наталівка, Мар'янівка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ