Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.11.2017

На Гребінківщині знову «накрили» гральний бізнес


Давайте спільно працювати над верховенством права у районі!


На Гребінківщині знову «накрили» гральний бізнес31 жовтня слідчий суддя Гребінківського районного суду Полтавської області Леся Федорак наклала арешт на комп’ютерні системні блоки, що були виявлені та вилучені працівниками поліції у приміщеннях комп’ютерних клубів, розташованих на території Гребінківського району Полтавської області, шляхом заборони відчуження, розпорядження та користування із залишенням в кімнаті зберігання речових доказів районного відділу поліції до скасування арешту майна у встановленому КПК України порядку.

1 листопада в рамках проекту «Корисні поради» прес-секретарем Гребінківського районного суду Полтавської області на сторінці суду в соціальній мережі «Facebook» було повідомлено про накладення арешту на комп'ютерну техніку, що визнана речовим доказом у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

3 листопада під вказаним повідомленням громадянин Володимир Г. у коментарі повідомив суд про відновлення можливої злочинної діяльності через 3 дні після вилучення та арешту техніки.

Гребінківський районний суд Полтавської області негайно відреагував на таке повідомлення та невідкладно повідомив начальника Гребінківського відділення полоції ГУНП в Полтавській області Романенка М.В. про вказаний факт для проведення перевірки.
 
"Ми щиро вдячні жителям міста Гребінка за їхню активну соціальну позицію та інформування Гребінківського районного суду Полтавської області, що дає нам можливість залишатись корисними для Вас у питанні забезпечення законності", - звернулась до гребінківців Леся Федорак.

На Гребінківщині знову «накрили» гральний бізнес


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Пирятинщині у ДТП загинув пішохід

Корисно знати:

Як впоратися з хворобливим бажанням грати в азартні ігри ?

Переживати подібне почуття цілком природно, але якщо ви в процесі прийняття правильного рішення, від подібного почуття краще позбутися. Пам'ятайте, як тільки ви навчитеся приймати правильні рішення і отримаєте необхідну підтримку від близьких, боротися з подібними поривами буде набагато легше. Вам допоможуть наступні стратегії:

Просіть про допомогу. Зателефонуйте близькому членові родини або другу, поговоріть з ними про це за філіжанкою кави. Сходіть до психотерапевта.

Займіться чимось іншим. Відволікайте себе іншою діяльністю, навіть прибирання може допомогти, сходіть в спортзал, подивіться кіно по телевізору.

Відкладайте на потім. Якщо вам дуже хочеться зіграти в азартну гру, скажіть собі що зробите це через п'ять хвилин, через п'ятнадцять хвилин, через годину - відкладайте так довго, як зможете. Поки ви очікуєте, порив до гри може пройти або ослабіти настільки, що ви зможете встояти.

Візуалізуйте. Уявляйте собі, що станеться якщо ви піддастеся пориву. Подумайте про те, як ви будете себе почувати без грошей, як ви знову розчарували себе самого і свою сім'ю.

Уникайте самотності. Якщо ви граєте в азартні ігри, щоб перебувати в суспільстві, спробуйте здоровіший спосіб налагодити соціальні зв'язки. Займайтеся добровольчими роботами, розшукайте старих і забутих друзів, заведіть нових.

Якщо ви не в змозі встояти перед поривом зіграти в азартну гру, не використовуйте це як виправдання, щоб здатися. Подолання ігроманії - важке завдання. Час від часу ви будете зриватися, але важливо вчитися на своїх помилках і продовжувати працювати над своїм одужанням.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Схожі матеріали:
👁 1821
Категорія: Події
Теги: Суд, Гребінка, гральний бізнес




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ