Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

03.10.2018

На Полтавщині дільничні офіцери поліції звітували перед населенням про оперативну обстановку в регіонах


Поліція здійснює свою діяльність на засадах відкритості та прозорості в межах, визначених Конституцією та законами України


На Полтавщині дільничні офіцери поліції звітували перед населенням про оперативну обстановку в регіонахНагадаємо, що відповідно до Закону України «Про поліцію», поліція здійснює свою діяльність на засадах відкритості та прозорості в межах, визначених Конституцією та законами України.

Крім цього, поліція забезпечує постійне інформування органів державної влади та органів місцевого самоврядування, а також громадськості про свою діяльність у сфері охорони та захисту прав і свобод людини, протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку.

З метою дотримання чинних норм Закону, дільничні офіцери поліції на територіях обслуговування постійно доводять до населення та органів влади і самоврядування інформацію про оперативну обстановку.

Так, старший дільничний офіцер поліції Пирятинського відділення поліції Сергій Нагорний звітував перед громадою Березоворудської сільської ради, яка є однією з найбільших у районі.

Поліцейський розповів про проведену роботу на території обслуговування,  профілактичні заходи, стан криміногенної ситуації, забезпечення правопорядку і безпеки протягом 9-ти місяців 2018 року.

 
старший дільничний офіцер поліції Пирятинського відділення поліції
 

Сергій Нагорний  вкотре попередив місцевих жителів про діяльність зловмисників, які зловживаючи довірою, обкрадають людей і найчастіше - осіб похилого віку.

Дільничний офіцер  поліції  Диканського відділення Максим Макаренко у приміщенні Балясненської сільської ради розповів місцевим мешканцям про   стан законності, боротьби зі злочинністю,охорони громадського порядку та результати діяльності поліції району за звітний період а території району.

Дільничний офіцер поліції Диканського відділення Максим Макаренко


У ході зустрічі було розглянуто й ряд питань щодо співпраці органів місцевого самоврядування та поліції, забезпечення охорони громадського порядку на території обслуговування та проведення спільних профілактичних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під гаслом “Живи і працюй в Україні” пройшла виїзна акція служби зайнятості в Гребінці

Дільничний зазначив, що в даний час ведеться посилена профілактична робота з особами раніше судимими та особами, які формально підпадають під адміністративний нагляд.


Дільничний офіцер поліції Диканського відділення Максим Макаренко
 

Пізніше дільничний Макаренко відвідав Орданівську сільську раду та спілкувався з місцевими мешканцями.

Дільничний офіцер поліції Чорнухинського відділеня Ігор Міщенко звітував про проведену роботу перед жителями Лелюхівської сільської ради.

Дільничний офіцер поліції Чорнухинського відділеня Ігор Міщенко
 

Нагадуємо, що на Гребінківщині оголошено конкурс на заміщення вакантної посади дільничного офіцера поліції

За матеріалами Пирятинського та Диканського
відділень поліції Полтавської області


Схожі матеріали:
👁 988
Категорія: Суспільство
Теги: поліція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ