Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

31.08.2015

На Полтавщині електровози горять щодня, наче смолоскипи


У Кременчуцькому депо – надзвичайна ситуація


На Полтавщині електровози горять щодня, наче смолоскипиУ Кременчуцькому депо – надзвичайна ситуація.

Причина – щодня у депо палає по одному електровозу. Якщо так піде й далі, то спалені потяги, що стоятимуть на залізниці через кожні сто метрів, стануть окрасою Кременчука, повідомляє "Програма плюс".

Про те, що потяги палають з розрахунку по графіку – один у день, пише у своєму листі до Міністерства інфраструктури України керівник Вільної профспілки Кременчуцького депо Сергій Москалець.

«З 28 серпня по 31 серпня, лише за три дні через неякісний ремонт на станції Кременчука згоріли три електровози серії ВЛ80», - зазначає  Москалець у своєму зверненні до Мінінфраструктури.

«Третій випадок – який стався 31 серпня вночі, взагалі жахливий. Електровоз вирушив зі станції Чередники, але через кілометр, трохи не доїхавши до мосту через Дніпро – запалав.

Добре що не доїхав, інакше б локомотивна бригада стрибала б зі своїми сумками від вогню в Дніпро», - розповідає керівник Вільної профспілки Кременчуцького депо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавчанин віз бойовикам 1,7 мільйона російських рублів

Інше про що він говорить - вся причина цих пожеж у неякісному ремонті, що проводиться у Гребінці, де замість того, щоб електровози ремонтувати, з останніх тягнуть кольоровий метал.
 


 

«Безпомічне керівництво Південної залізниці не в змозі навести порядок у ремонті, звинувачуючи при цьому робочий клас», - зазначає у своєму зверненні в міністерство Сергій Москалець.

Його підсумкове прохання в листі – планові ремонти електровозів можна проводити у Кременчуцькому депо, однак все гальмують в Укрзалізниці.
 


Схожі матеріали:
👁 2415
Категорія: Полтавщина
Теги: залізниця, депо, Гребінка




Всього коментарів: 1

0
1 yagirkij   (31.08.2015)
Да, вміло відводить Москалець косі погляди керманичів УЗ від існуючих нагальних, дійсних та глибоких проблем як у кременчуцькому депо так і по Південній залізниці в цілому. Головна його мета в захисті це напад, коли можна досвідчено і упереджено перекласти відповідальність з кременчуцьких локомотивних бригад, що звісно керували тими потягами, на інших сторонніх осіб прямо не причетних до наведених подій.
Звісно, що ті безглуздо спалені локомотиви в Кременчуці коштували і коштуватимуть значних державних коштів як на утримання так і на їх відновлення в умовах заводського ремонту. Тому і розслідувати всі обставини знищених електровозів потрібно фахово, із залученням до складу спеціально створеної комісії не випадкових технічно безграмотних профанів із управи, а людей з робітничим і фаховим досвідом в цих питаннях. Вони не гадаючи, а по факту зможуть вказати на прямі порушення бригадами експлуатаційних режимів ведення рухомого складу в умовах перевантаженості потягів, відсутніх або неврахованих письмових зауважень під час ТО і прийняття локомотивів. При цьому, частина електровозів й надалі експлуатується з виключеним захисним електричним обладнанням, ослабленими силовими плечима випрямних установок, не діючими (розібраними) 103 перемикачами режимів, виключеними ТЕД, установленими нетиповими та ослабленим перетинами кабелів, проводів, струмопровідних плетених шунтів та іншого електричного обладнання. Тому звісно завжди під значним перевантаженням рветься саме там де уже тонко і послаблено.
Тому викладений матеріал Москальцем С.І. фактично є упередженою та необ'єктивною особистою думкою, що не висвітлює суті фактичних проблем ремонтних підрозділів залізничної галузі, а пускає пилюку в очі контролюючих, на додаток принизливо і безпідставно вимазуючи в свій послід всіх працівників та невинних у тих подіях підрозділів.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ