Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

02.04.2020

На Полтавщині головна медсестра Гребінківської райлікарні наклала на себе руки


Жінка чимало років була головною медсестрою райлікарні.


На Полтавщині головна медсестра Гребінківської райлікарні наклала на себе рукиУ ванній кімнаті свого будинку жінка повісилась. Це сталось у понеділок, 30 березня в місті Гребінка.

У вівторок 63-річну головну медсестру райлікарні поховали. Про це розповів Віктор Кривошея, головний лікар Гребінківської ЦРЛ.

В соціальних мережах були чутки, нібито смерть якось пов’язана з коронавірусом.
 
– Не знаю, що стало причиною, але точно не вірус, у нас нормальна ситуація. Ми пережили з головною медсестрою і SARS (2004 року), і свинячий грип (2009 року), коли помирало багато людей, упорались, – каже Віктор Іванович.

Що ж могло призвести до самогубства, не знає.
 
– Вона багато років мала проблеми з судинами, щороку проліковуваласьу нас, бо мала сильні головні болі. Нещодавно ми її направляли в Полтаву на комп’ютерну томографію, але неврологи не побачили причин хвороби, все гаразд. Ми планували днями зробити ще МРТ, аби переконатись, чи немає пухлини десь, але сталось таке, – розповів головлікар.

Жінка давно жила сама, син у Москві. Того ранку вона телефонувала сестрі, казала, що збирається на роботу. А згодом не відповідала на дзвінок, і племінниця, теж медсестра, але іншого закладу, заїхала до тітки, глянути, що ж сталось. Зайшла до будинку і знайшла тітку вже неживою, додав керівник лікарні, де працювала покійна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 випадків коронавірусу зафіксовано на Полтавщині

Персонал ЦРЛ приголомшений втратою, шкодує, що людина наклала на себе руки.

– Слідів насильницької смерті на тілі немає, справа вивчається, наразі слідство вважає, що це таки самогубство, – сказав Юрій Сулаєв, речник обласної поліції.
 
Як подає ТСН, лікарня готувалась до прийому хворих на коронавірус.

На думку знайомих та близьких померлої, жінка скоїла самогубство через обставини на роботі, а саме через нібито неготовність лікарні до прийняття пацієнтів з коронавірусною інфекцією та перекладання керівництвом на неї відповідальності.
 
«Жінка завжди була життєрадісною, привітною не мала проблем і конфліктів ні з ким, тож причиною скоєння самогубства, ймовірно, стали обставини на роботі. Жінка працювала головною медсестрою в лікарні і напередодні почали надходити вказівки щодо підготовки лікарень у разі поширення коронавірусу, на що головний лікар Кривошея швиденько написав заяву і пішов у відпустку, його заступниця - на лікарняний, а вся відповідальність за подальші дії впала на головну медсестру! Жінка завжди була відповідальною і ставилася зі співчуттям до людей і пацієнтів, але так як з нею вчинило керівництво лікарні переходить будь-які межі!» – йдеться у повідомленні, яке надійшло у редакцію ТСН.


Схожі матеріали:
👁 4317
Категорія: Суспільство
Теги: самогубство, медсестра, райлікарня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ