Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

24.03.2018

На Полтавщині на залізничному переїзді зіткнулися вантажний мікроавтобус "FORD Transit" та пасажирський потяг


На залізничному переїзді зіткнулися вантажний мікроавтобус "FORD Transit" та пасажирський потяг


На Полтавщині на залізничному переїзді зіткнулися вантажний мікроавтобус "FORD Transit" та пасажирський потягПро аварію до поліції повідомлення надійшло сьогодні о 09:40.

Виїздом на місце події працівники Полтавського районного відділення поліції встановили, що під час руху на залізничному переїзді в селі Марківка Полтавського району зіткнулися вантажний мікроавтобус "FORD Transit" та пасажирський потяг.

Від удару автомобіль відкинуло від колій, попередньо, 30-річний водій отримав тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких з’ясовують медики.

Обставини та причини ДТП встановлюються працівниками поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавщині дали рік, аби привести до ладу стан цивільного захисту населення

Шановні водії!

Поліція Полтавщини вкотре нагадує, що залізничні переїзди є місцями особливо підвищеної небезпеки. Тому під час руху через колії слід безумовно дотримуватися Правил дорожнього руху!  
 
- При під’їзді до переїзду потрібно знизити швидкість.
- Рухатися через переїзд потрібно з невеликою постійною швидкістю.
- Обгін на залізничних переїздах і ближче ста метрів перед ними заборонений. Заборонена також стоянка транспортних засобів ближче 100 метрів з обох боків від переїзду.
- На самому переїзді заборонена й зупинка, і стоянка.
- Рухатися через переїзд та зупинятися перед ним можна тільки в один ряд.
- Починати рух через переїзд можна тільки при відкритому шлагбаумі й виключеній світловій та звуковій сигналізації.
- Особливо небезпечний виїзд на залізничні колії на переїзді без шлагбаума. Будь-яким способом потрібно переконатися в безпеці руху: при недостатній видимості зупинити машину перед переїздом, вийти на залізничні колії й, подивившись в обидва боки, переконатися у відсутності поїзда, що наближається.
 - Особливо обережним водій повинен бути в темний час доби, а також в умовах обмеженої видимості. У випадках, коли рух через переїзд заборонено, необхідно зупинити транспортний засіб не ближче 5 м. до шлагбаума або світлофора, а на нерегульованих переїздах – не ближче 10 м. до першої рейки. При наявності перед переїздом розмітки «Стоп-лінія» або знаків «Рух без зупинки заборонено» і «Стоп-лінія», необхідно зупинитися біля розмітки або в зоні знаків.
  - Не можна починати рух відразу після проїзду поїзда. Необхідно почекати, поки поїзд відійде на деяку відстань від переїзду, щоб переконатися у відсутності зустрічного.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

ДТП мікроавтобуса та поїзда

 

ДТП мікроавтобуса та поїзда

 

ДТП мікроавтобуса та поїзда


За матеріалами Полтавського районного відділення поліції


Схожі матеріали:
👁 1250
Категорія: Полтавщина
Теги: тпоїзд, дтп, Полтавщина, мікроавтобус




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ