Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

05.11.2019

На Полтавщині підлітки вчились патріотизму у Петлюри


У змаганнях взяли участь двадцять одна команда з Полтавщини


На Полтавщині підлітки вчились патріотизму у ПетлюриЗ 25 по 28 жовтня 2019 року у с. Міські Млини Зіньківського району на базі Полтавського обласного дитячо-юнацького оздоровчого табору «Еколог» Полтавським обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді за підтримки Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації втретє проведено обласну військово-патріотичну гру «Петлюрівський вишкіл - 2019».

Гра присвячувалася видатному землякові — уродженцю Полтави, головному отаманові військ Української Народної Республіки, голові її Директорії Симону Петлюрі.

У змаганнях взяли участь двадцять одна команда з Полтавщини, а це близько 170 вихованців. Гребінківський район достойно представила команда Короваївської загальноосвітньої І-ІІІ ступенів у складі: Катруша Руслана, Колісніченка Ростислава, Петриченка Владислава, Кушнір Руслани, Мосійчук Вероніки, Панімаша Костянтина.

Насичена програма заходу включала 6 конкурсів-змагань: конкурс «Строю та Пісні», воєнно-історичний конкурс, стрільба з пневматичної зброї, метання учбової "гранати", силові змагання "Підтягування-віджимання", туристсько-спортивна смуга перешкод, тактична гра «Лазертаг».


На Полтавщині підлітки вчились патріотизму у Петлюри


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував ІІ етап учнівських олімпіад

Висловлюємо подяку за підготовку дітей до змагань керівникам команди – заступнику директора з виховної роботи Короваївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тимошенку Віталію Васильовичу та учителю фізичної культури Кіприку Віталію Олексійовичу.

На Полтавщині підлітки вчились патріотизму у Петлюри


На Полтавщині підлітки вчились патріотизму у Петлюри


В сучасних суспільно-політичних умовах задля консолідації суспільства ми посилюємо патріотичний характер навчання та виховання на засадах національної педагогіки.

Схожі матеріали:
👁 899
Категорія: Освіта
Теги: Змагання, Симон Петлюра, петлюра, Петлюрівський вишкіл, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ