Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

26.03.2012

На Полтавщині податкова служба протидіє корупції



Податкова служба Полтавщини протидіє корупції

13 кандидатів на зарахування до органів державної податкової служби Полтавської області пройшли профілактичну перевірку щодо корупційних правопорушень та вчинення службових злочинів.

За результатами перевірок, проведених відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Полтавській області УВБ ДПС України, жодному з них в узгодженні призначення відмовлено не було.

Протягом січня-березня поточного року для працівників податкової служби області було проведено 10 навчальних заходів з метою запобігання проявам корупції та 6 планових перевірок стану охорони адміністративних приміщень органів ДПС області.

За результатами проведених перевірок, де виявлені порушення, керівникам державних податкових інспекцій внесені подання про усунення недоліків.

На жаль, не зважаючи на проведену профілактично – виховну роботу, продовжують мати місце факти вчинення податківцями службових злочинів.

З початку 2012 року співробітниками відділу внутрішньої безпеки при ДПС у Полтавській області УВБ ДПС України виявлено 5 злочинів
, вчинених працівниками органів податкової служби, складено 1 протокол про скоєння адміністративного корупційного правопорушення, рішенням суду винну особу притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

За результатами розгляду судом матеріалів кримінальної справи, яка порушена в минулому році, податківця притягнуто до кримінальної відповідальності.

Ефективна діяльність підрозділу внутрішньої безпеки безпосередньо залежить від громадянської позиції платника податків. Державною податковою службою України запроваджено проект, який дозволить громадянам разом із податківцями остаточно подолати корупцію в лавах відомства, ліквідувати перешкоди, що заважають здійснювати підприємницьку діяльність, усунути складнощі у спілкуванні із посадовими особами. Нова ініціатива податківців має назву „Пульс податкової”.

„Пульс податкової” – це гаряча телефонна лінія, що працює за принципом call-back (тобто податківці не лише приймають звернення, а й потім повідомляють про результати перевірки та вжиті заходи).

Працює лінія цілодобово: з 8.30 до 19.30 – інформацію про неправомірні дії прийматимуть оператори, а у неробочий час – інтерактивний автовідповідач.

Номер „Пульсу податкової” – (044)284-00-07.
Конфіденційність та об’єктивність перевірки Вашого звернення гарантується! Звертайтеся і вам обов’язково допоможуть!


Відділ внутрішньої безпеки при ДПС у
Полтавській області УВБ ДПС України


Схожі матеріали:
👁 1343
Категорія: Полтавщина
Теги: УВБ ДПС України, Полтавщина, корупція, Податкова служба




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ