Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

06.02.2018

На Полтавщині стартував обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018»


Обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» проводиться на Полтавщині вже 23 роки


На Полтавщині стартував обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018»Сьогодні розпочався очний етап обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018». Змагаються 20 учителів, з яких переможцями стануть лише четверо. Пізніше вони представлять Полтавщину на всеукраїнському етапі. Вже 9 лютого нагородять переможців та лауреатів обласного туру конкурсу.

Сьогодні відбулась реєстрація педагогів та відкриття конкурсу, випробування почнуться вже сьомого лютого. Перевірять свої знання20 педагогів у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика» та «Фізична культура». Учителі змагаються до дев’ятого лютого у напрямках: практична робота, методичний практикум та проведення уроку.

— Обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» проводиться на Полтавщині вже 23 роки. Він складається з відбіркового та очного етапів. Цього року надійшли матеріали 69 педагогів, охочих взяти участь в обласному конкурсі. Приємно, що вчителі долучаються до подібних заходів, оскільки важливо підвищувати кваліфікаційний рівень та періодично перевіряти свої знання, — наголосила директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Олена Харченко.

У результаті відбіркового етапу, що відбувся у грудні 2017 року,кількість учасників зменшилася до 20-ти: журі визначило по 5 кращих конкурсантів з кожної номінації. Перший етап складається із захисту педагогічного досвіду та тестування з фахової майстерності.

Всеукраїнський конкурс «Учитель року - 2018»
 

— Сьогодні на очному етапі конкурсу очікуємо 20 учасників конкурсу, переможців відбіркового етапу. Вони змагатимуться протягом двох днів. Завдання, які будуть на конкурсі, розроблені методистами Інституту післядипломної освіти та Міністерством освіти і науки України. Вчителі ще не знають, який урокпопередута з якими учнями. Тему уроку вони дізнаються увечері, тому попереду важка ніч роботи, — розповілаперший проректор Полтавського обласного інституту післядипломної освіти Наталія Корягіна.

Цього року найбільше учасників із Полтави, Кременчука, Горішніх Плавнів та Лубен. За результатами конкурсу визначать четвірку найкращих, які представлять Полтавщину на всеукраїнському фіналі.

 
Всеукраїнський конкурс «Учитель року - 2018»
 

У номінаціях від п’яти до семи членів журі: методисти Полтавського обласного інституту післядипломної освіти, кандидати педагогічних наук, філологічних наук та доктори наук.

— У цьому конкурсі беру участь вперше, бо колеги повірили в мене.І тепер представляю Лубни у номінації «Українська мова та література». Взагалі, сучасні діти люблять сучасних вчителів. Якщо буде новітній урок, тоді дітям сподобається. Сподіваюсь, отримаю насолоду, поспілкуюсь з учителями та разом побудуємо сучасну українську школу, — поділилася учитель української мови та літератури Лубенської спеціалізованої школи № 6 Інна Левченко.

Всеукраїнський конкурс «Учитель року - 2018»
 

Уже дев’ятого лютого у Полтавському художньому музеї нагородять переможців та лауреатів другого туру конкурсу. Відповідно до обласної програми «Опікуємося освітою», на них очікує грошова винагорода.

 
Всеукраїнський конкурс «Учитель року - 2018»


Всеукраїнський конкурс «Учитель року - 2018»


Всеукраїнський конкурс «Учитель року - 2018»


Всеукраїнський конкурс «Учитель року - 2018»
 

ПОІППО за матеріалами Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА


Схожі матеріали:
👁 1205
Категорія: Полтавщина
Теги: Полтавщина, учитель року, Конкурс




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ