Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.11.2019

На Полтавщині відбулась Х щорічна обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «Полтавщина – земля моя свята»


Захід провели з метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді


На Полтавщині відбулась Х щорічна обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «Полтавщина – земля моя свята»19-21 листопада Полтавський обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді за підтримки та сприяння Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА провів Х обласну краєзнавчу конференцію учнівської молоді «Полтавщина — земля моя свята».

Захід провели з метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення до пошукових та наукових досліджень на базі Полтавського юридичного коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Учасники краєзнавчого зібрання, а їх цього року 160, з 22 районів і міст області, 11 об’єднаних територіальних громад, 4 закладів обласного підпорядкування.

Гребінківці вже традиційно беруть у ній участь. У цьому році її учасниками стали п’ятеро школярів Гребінківської об’єднаної територіальної громади: учениця Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 Гребінківської міської ради Терещенко Діана та учні Гребінківської гімназії Гребінківської міської ради Дригант Валерія, Михайліченко Ілля, Щербак Артем та Саган Дар’я.


Успіхи юних краєзнавців


Під час урочистостей керівник делегації від Гребінківської об’єднаної територіальної громади  вчитель англійської мови Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 Гребінківської міської ради Щербак Інна Сергіївна, яка цього року була ще й членом журі в секції «Фольклор та етнографія», від імені Гребінківської об’єднаної територіальної громади привітала колектив Полтавського обласного центру туризму й краєзнавства учнівської молоді з ювілейною датою – десятою річницею проведення конференції – й зі словами побажань організаторам конференції творчої наснаги та успіхів подарувала збірку казок, видану нашою громадою, «Твоя, моя і наша казка».

Успіхи юних краєзнавців
 

Під час конференції у секціях «Географічне та екологічне краєзнавство» та «Фольклор та етнографія» юні краєзнавці з Гребінки поділилися результатами власних краєзнавчих досліджень, які були гідно оцінені журі. Усі учасники конференції отримали грамоти центру туризму та краєзнавства за активну участь у конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Гідності та Свободи відзначили в Гребінці (ФОТО)

Роботи Терещенко Діани, Михайліченка Іллі, Щербака Артема та Саган Дар’ї увійшли до збірника кращих матеріалів конференції.

Успіхи юних краєзнавців


А Терещенко Діана, Дригант Валерія, Михайліченко Ілля та Щербак Артем були відзначені ще й дипломами Департаменту освіти й науки Полтавської облдержадміністрації.

Сподіваємося, що краєзнавча робота в нашій громаді буде продовжена й чекаємо на нові успіхи та злети.
 


Успіхи юних краєзнавців

 
 
Успіхи юних краєзнавців

 
 
Успіхи юних краєзнавців

 
Успіхи юних краєзнавців

 

 
 
Успіхи юних краєзнавців


Схожі матеріали:
👁 906
Категорія: Полтавщина
Теги: краєзнавці, краєзнавча конференція, Полтавщина, учнівська молодь




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ