Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.08.2016

На Полтавщині внаслідок ДТП загинуло три людини


Водій на транспорті з місця пригоди зник


На Полтавщині внаслідок ДТП загинуло три людиниДо чергової частини Лубенського відділення поліції 28 серпня близько 2 години від невідомої особи надійшло повідомлення про те що в с. Таранденці Лубенського району сталося ДТП з потерпілими.

При виїзді слідчо-оперативної групи на місце пригоди було встановлено, що на перехресті доріг із села Таранденці до села Губське Лубенського району невідома особа на автомобілі здійснила смертельний наїзд на 3-х місцевих пішоходів. Усі чоловіки, двом з яких виповнилося 18 років, один – 17-річний юнак.

Водій на транспорті з місця пригоди зник.

Під час проведення розшукових заходів було виявлено близько 1,5 км від місця події в с. Таранденці Лубенського району автомобіль марки «Форд Транзит» білого кольору із значними пошкодженнями передньої частини транспортного засобу. Водія в автомобілі не було.

На даний час проводяться відповідні слідчі та розшукові заходи щодо встановлення особи, яка керувала транспортним засобом та детальних обставин скоєного кримінального правопорушення.
 





Факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині розпочинається набір до рибного патруля

У вчиненні ДТП, обґрунтовано підозрюється гр. Сердюк Андрій Михайлович 09.09.1982 р.н., мешканець вул. Лісна, 4, с. Новаки, Лубенського р-ну, Полтавської області.

 

 

У разі встановлення місцезнаходження розшукуваного або наявності інформації про його можливе місце перебування, прохання повідомити до Лубенського відділу поліції за телефонами - (053) 615-27-30, 099-209-79-73, або «102».

 

 
Відділ комунікації поліції Полтавської області


Схожі матеріали:
👁 1441
Категорія: Полтавщина
Теги: розшук, Полтавщина, водій. ДТП




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ