Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

22.12.2020

На Полтавщині за добу сталося шість ДТП: троє осіб загинуло, семеро травмованих


Закликаємо громадян суворо дотримуватися Правил дорожнього руху, враховувати погодні умови та стан дорожнього покриття,


На Полтавщині за добу сталося шість ДТП: троє осіб загинуло, семеро травмованихДорожньо-транспортні пригоди, в яких загинули та травмувалися люди, сталися 21 та 22 грудня у Кременчуці, Полтаві, Машівському, Лохвицькому, Лубенському та Великобагачанському районах Полтавської області.

У Полтаві по вулиці Овочевій 21-го грудня близько 10:30 водій автомобіля «Volkswagen», 1970 року народження,   здійснив наїзд на жінку-пішохода, 1935 року народження.

Внаслідок ДТП потерпіла з тілесними ушкодженнями госпіталізована до медичного закладу.

Цього ж дня, близько 18-ї години, на автодорозі «Кролівець-Конотоп-Ромни-Пирятин», водій автомобіля «Nissan X-TRAIL», 1993 року народження, скоїв зіткнення із автомобілем «MAN», під керуванням водія, 2001 року народження.  Внаслідок ДТП водій та пасажир кросовера, а також водій вантажівки доставлені до Лохвицької ЦРЛ.

ДТП на Полтавщині
 

У Кременчуці по вулиці Леонова близько 18-ї години автомобіль «SKODA Octavia А5», під керуванням водія, 1991 року народження, зіткнувся із автомобілем «ВАЗ-2109», під керуванням водія, 1995 року народження. Внаслідок зіткнення автомобіль «ВАЗ-2109» в’їхав в електроопору. У результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗу» з тілесними ушкодженнями госпіталізований до медичного закладу.


ДТП на Полтавщині


ДТП на Полтавщині


О 22-й годині в селі Базилівщина Машівського району автомобіль «ВАЗ-2107», під керуванням водія 1978 року народження, не впоравшись із керуванням, здійснив наїзд на електроопору, в результаті падіння якої, водій помер на місці. Його пасажир, 1992 року народження, із тілесними ушкодженнями госпіталізований до Машівської ЦРЛ.  

 ДТП на Полтавщині
 

22-го грудня близько 6-ї ранку на автодорозі Київ-Харків-Довжанський поблизу села Іванівка Лубенського району водій автомобіля «Фіат Добло», 1987 року народження, допустив зіткнення із автомобілем «Газель». У результаті ДТП водій автомобіля «Фіат Добло» від отриманих травм помер на місці пригоди, водій автомобіля «Газель» з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.


ДТП на Полтавщині
 

Близько 7-ї ранку на 285 км а/д Київ-Харків-Довжанський в селі Поділ, Великобагачанського району, водій автомобіля «CHRYSLER PACIFICA», 1970 року народження, допустив наїзд на жінку-пішохода, 1946 року народження. Від отриманих тілесних ушкоджень пішохід загинула на місці пригоди.   


ДТП на Полтавщині
 

Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортних пригод.  

Закликаємо громадян суворо дотримуватися Правил дорожнього руху, враховувати погодні умови та стан дорожнього покриття, бути максимально уважними за кермом.

Відділ комунікації поліції Полтавської області


Схожі матеріали:
👁 1032
Категорія: Події
Теги: Полтавщина, дтп




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ