Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.03.2014

На Полтавщині за добу вогнеборці 12 разів ліквідовували пожежі на відкритій території


О 14:00 у с. Пасківка Полтавського району, на відкритій території виникла пожежа


На Полтавщині за добу вогнеборці 12 разів ліквідовували пожежі на відкритій території

Перший виклик 10 березня надійшов до Служби порятунку «101»  о 13:30 про те, що у м. Лубни, на відкритій території виникла пожежа.

Вогнем знищено суху траву на площі близько 1,5 га. В гасінні приймало участь чергове відділення 18-ї державної пожежно-рятувальної частини.

О 14:00 у с. Пасківка Полтавського району, на відкритій території виникла пожежа. Вогнем знищено суху траву та очерет на площі близько 7 га.

За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомої особи. В гасінні приймало участь чергове відділення 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: На Полтавщині телефонний шахрай пограбував жінку

О 14:15 у м. Лохвиця, на відкритій території виникла пожежа. Вогнем знищено очерет на площі близько 1 га.

За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомої особи. В гасінні приймало участь чергове відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини.

О 14:25 у с. Зубівка Миргородського району, на відкритій території виникла пожежа. Вогнем знищено суху траву на площі близько 1 га.

В гасінні приймало участь чергове відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.

О 16:00 у с. Розсошенці Полтавського району, на відкритій території виникла пожежа.

Вогнем знищено суху траву та очерет на площі близько 10 га. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомої особи.

В гасінні приймало участь чергове відділення 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

О 16:00 у с. Лісок Ленінського району м. Полтава, на відкритій території виникла пожежа. Вогнем знищено суху траву на площі близько 0,4 га.

За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомої особи. В гасінні приймало участь чергове відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: У Гребінці відбувся літературно-мистецький захід «Я читаю Шевченка»

О 16:05 у с. Діброва Котелевського району, на відкритій території виникла пожежа.

Вогнем знищено суху траву на площі близько 3 га. Врятовано лісовий масив Борівського лісництва на площі близько 3 га, 8 житлових будинків, 6 господарчих будівель.

О 17:40 у с. Затурине Полтавського району, на відкритій території виникла пожежа.

Вогнем знищено суху траву на площі близько 0,5 га. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомої особи. В гасінні приймало участь чергове відділення 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

О 18:00 у с. Макухівка Полтавського району, на відкритій території виникла пожежа.

Вогнем знищено суху траву та очерет на площі близько 1 га. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомої особи. В гасінні приймало участь чергове відділення 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

О 18:00 у с. Терентіївка Полтавського району, на відкритій території виникла пожежа. Вогнем знищено суху траву та очерет на площі близько 0,4 га.

За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомої особи. В гасінні приймало участь чергове відділення 3-ї державної пожежно-рятувальної частини.

О 18:30 у с. Войнівка Чутівського району, на відкритій території виникла пожежа. Вогнем знищено суху траву на площі близько 0,06 га.

Перевірку за фактом пожежі проводять слідчі органи УМВС у Полтавській області. В гасінні приймало участь чергове відділення 8-ї державної пожежно-рятувальної частини.

О 20:23 у с. Городище Чорнухинського району, на відкритій території виникла пожежа. Вогнем знищено суху траву на площі близько 3 га. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем невідомої особи. В гасінні приймало участь чергове відділення 9-го державного пожежно-рятувального посту.

Травмованих та загиблих унаслідок пожеж немає.

ДСНС України
у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1441
Категорія: Події
Теги: Полтавська, вогнеборці, пожежа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ