Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.06.2018

На Полтавщині зловмисники кинули «коктейль Молотова» в електровоз


У електровоз біля станції «Потоки» кинули коктейль Молотова


На Полтавщині зловмисники кинули «коктейль Молотова» в електровозСталося це в ніч на неділю, 3 червня. Під час руху вантажного поїзда невідомі особи кинули в електровоз пляшку з легкозаймистою речовиною із запаленим гнітом.

Пляшка розбилася об кабіну електровоза. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Рухомий склад не пошкоджено.  Працівники Укрзалізниці про даний інцидент повідомили Службу безпеки України та поліцію.

Втім, в Укрзалізниці схильні вважати, що даний інцидент прямо пов’язаний із «італійським страйком» залізничників, до якого приєдналися також працівники кременчуцького депо.

Про це прямо йдеться на офіційному сайті медіацентур УЗ «Магістраль».

Після того, як так званий «італійський страйк» не отримав підтримки серед працівників локомотивних депо, представники Укрзалізниці та правоохоронних органів неодноразово фіксували заклики до радикальних неправових дій, а також спроби пошкодження майна Укрзалізниці та перешкоджання роботі співробітників компанії.

В Укрзалізниці також нагадують інший випадок, що стався  24 травня. Тоді під час руху вантажного поїзда в районі міста Кременчук  невстановлені особи навмисно кинули на електровоз пакет із невідомою речовиною. Це викликало спрацювання захисту на електровозі, спалах та зняття напруги з контактної мережі.

20 травня ж травня на перегоні Крюків – Бурти невстановлені особи змастили рейки невідомою речовиною, схожою на дизельне мастило.

Самі страцкарі свою причетність до неправомірних дій категорично спростовують.  Втім, час від часу вдаються до радикальних дій. Так, 27 травня  підтримку страйкарям надавали представники однієї з громадських організацій.  

А 25 травня залізничники перекривали рух автотранспорту в центрі Кременчука.

Нагадаємо, кременчуцькі залізничники з 14 травня почали італійський страйк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині під колесами потяга загинули двоє молодих людей

Мета акції — підвищення зарплати, пенсія в 55 років, повернення деяких скасованих потягів, серед яких  «Кременчук-Москва», відставка керівництва «Укрзалізниці».

«Італійський» страйк полягає у скурпульознову виконанні всіх інструкцій.  Протестувальники не приймають і не відправляють локомотиви, які, на їхню думку, несправні і вимагають ремонту.

Нагадаэмо, що у березні залізничники проводили попереджувальний страйк з вимогами повернення московського потяга.

Схожі матеріали:
👁 1285
Категорія: Полтавщина
Теги: Кременчук, страйк, Укрзалізниця, Москалець, Коктейль Молотова, електровоз




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ