Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

15.07.2016

На ремонт гребінківських доріг додатково витратять 1 млн. грн.


За І півріччя виконання бюджету становить 260,9% - 6 641 929 грн.


На ремонт гребінківських доріг додатково витратять 1 млн. грн.06 липня 2016 відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, молоді і спорту, культури, туризму, соціального захисту населення, яка схвалила запропоновані зміни до бюджету та міських програм.
 
07 липня 2016 відбулось спільне засідання виконавчого комітету та постійних комісій міської ради: комісії з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном та комісії з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування.

В ході роботи було розглянуто всі питання, які запропоновані на розгляд 6-ї сесії міської ради.

На початку засідання було заслухано інформацію про підсумки виконання бюджету міста за І півріччя 2016 року та  внесення змін до бюджету міста на 2016 рік. Так за І півріччя виконання бюджету становить 260,9% - 6 641 929 грн. Вільних коштів в розпорядженні міського бюджету – 4 092 700 грн. Дані кошти будуть розподілені між міськими програмами на потреби міста.

Було запропоновано членам виконкому та постійних комісій погодити зміни до міських програм, а саме додатково виділити кошти на:
• Капітальний ремонт житлових будинків  – 500 000 грн.

• Ямковий та поточний ремонт доріг – 1 000 000 грн.

• Світильники та вуличне освітлення міста – 169 874 грн.

• Виготовлення дорожніх знаків – 10 000 грн.

• Поточний та ямковий ремонт тротуарів та під’їздних доріг до багатоквартирних будинків – 500 000 грн.

• Встановлення огорожі дитячого майданчика по вул.Незалежності, 5 – 47 666 грн.

• Придбання тенісних столів для спортивного комплексу м.Гребінка – 50 000 грн.

• Прибдання та доставка підручників для учнів 4 і 7 класів загальноосвітніх шкіл міста та гімназії – 31832 грн.

• Придбання інвентарю, приладів, матеріалів – загальноосвітнім школа, гімназії, музичній школі, дитячо-юнацькій спортивній школі по 10 000 грн, дошкільним навчальним закладам  по 5 000 грн, будинку дитячої та юнацької творчості (придбання комп’ютерної техніки) – 15 000грн, станції юних техніків – 5 000 грн.

• Виготовлення та експертиза проектно-коштористої документації на будівництво водогонів – 25 815грн.

• зміцнення матеріально- технічної бази Гребінківського комбінату комунальних підприємств: придбання подрібнювача для дерев і гілок – 100 000грн, придбання міні трактора з обладнанням для придбання тротуарів від снігу та сміття – 200 000 грн.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині «покупець» заліз до магазину за продуктами через розбите скло

На розгляд комісій та виконавчого комітету була винесена міська Програма сприяння розвитку та діяльності ОСББ. На виконання якої передбачено 140 000 грн. З них для виготовлення технічного паспорта будинку, планів інженерних мереж та іншої технічної документації, в т.ч. документів на земельну ділянку – 40 000 грн., та 100 000 грн. на капітальний та поточний ремонт житлового фонду ОСББ, інженерних мереж (у т.ч. утеплення), закупівлю будівельних матеріалів та обладнання, аварійного запасу труб, утримання прибудинкової території – 100 000 грн. Фінансування буде проводитись після письмового звернення керівника ОСББ до міського голови шляхом перерахування коштів з міського бюджету на рахунок ОСББ з розрахунку 10 грн. на 1м2 загальної площі багатоквартирного житлового будинку. До звернення додаються належним чином завірені копії документів.

По 6 питанню було прийнято рекомендацію виключити його з Порядку денного, а включити до нього питання введення посади головного спеціаліста інспекції державного архітектурно – будівельного контролю міської ради та прийняти відповідне рішення.

Членами виконкому і постійними комісіями розглянуто та рекомендовано до затвердження  ставки податків на 2017рік. Всі податки, ставки яких встановлюються міською радою та надходять до місцевого бюджету залишились на рівні  2016 року, а саме Єдиний податок для ФОП, транспортний податок, туристичний збір та  податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки. Змінилась лише ставка податку за земельні ділянки для фізичних осіб які зайняті житловим фондом, в 2016 році вона становить 0,05% від нормативної грошової оцінки, на 2017 буде становити – 0,03%.

З усіх питань постійні комісії міської ради та виконком прийняли відповідні рекомендації сесії міської ради затвердити проекти рішень.
 
08 липня 2016 відбулось засідання 6-ї сесії Гребінківської міської ради 7 скликання. Сесії врахувала всі рекомендації виконавчого комітету та постійних комісій і прийняла майже всі рішення одноголосно, крім 2 питань: Про встановлення ставок Єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на території м.Гребінка з 01.01.2017р, Про встановлення ставок земельного податку на території міста Гребінка на 2017 рік. По цих питаннях в залі тривали довготривалі дебати.
 

Схожі матеріали:
👁 1351
Категорія: Новини Гребінки
Теги: бюджет, кошти, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі... На Полтавщині вилучили понад 400 метрів браконьєрських сі...
У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав... У Великосорочинській громаді Миргородського району Полтав...
У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з... У Полтаві малолітній хлопчик викрав електронну сигарету з...
На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра... На Полтавщині у закладі освіти вибухнула страйкбольна гра...
На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр... На Полтавщині мешканець Решетилівського району знайшов гр...
На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово... На Лохвиччині попрощалися із загиблим 21-річним військово...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ