Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

28.02.2018

Народний депутат допомагає вирішувати проблеми освітянам Гребінківщини


Виділено 100 тис. грн. для придбання інтерактивних дошок для ЗОШ №4, ОвсюкІвської та Короваївської ЗОШ


Народний депутат допомагає вирішувати проблеми освітянам ГребінківщиниБагато добрих справ у Гребінківському районі було здійснено за підтримки народного депутата України Руслана Богдана. Депутат завжди цікавиться, чим зараз живе громада, які проблеми найбільше хвилюють жителів району.

Ось і цього разу, 22 лютого, депутат з робочим візитом відвідав Гребінківщину, щоб побачити, як виконуються ініційовані ним проекти, та дізнатися, які ще важливі питання потребують вирішення, і чим він, як депутат, якому довірили люди, може допомогти.

Найважливіший напрямок його діяльності - це допомога освітнім закладам. Народного депутата Руслана Богдана та депутата обласної ради Андрія Семенова зустрічали на Гребінківщині заступник міського голови В А. Волошин та керівник районного осередку ВО "Батьківщина” Н. В. Бондаренко.

Руслан Дмитрович відвідав Сербинівську ЗОШ І-Ill ст.. Адже за сприяння депутата було виділено кошти для заміни вікон та дверей на енергозберігаючі. Всього замінено 56 вікон.

Тепер у класах, коридорах, спортзалі дітям тепло і затишно. Всі роботи виконано якісно та вчасно, тож директор школи-В.І. Гайдай щиро подякував народному депутатові за таку потрібну допомогу.

Побував Руслан Богдан і в Гребінківській ЗОШ І-Ill ст. №4, це школярі та вчителі зустріли його хлібом-сіллю.
Він посприяв виділенню коштів з державного бюджету у сумі 726 тис. грн. для заміни 85 вікон на енергозберігаючі. Як розповіла директор Гребінківської ЗОШ І-Ill ст. №4 Л. С. Кохно, тепер і фасад школи має гарний вигляд, адже всі вікна нові, металопластикові.


Народний депутат допомагає вирішувати проблеми освітянам Гребінківщини
 

Не лише в класах, а й по коридору, в їдальні, в бібліотеці, майстерні встановили сучасні вікна з високим рівнем теплоізоляції та звукоізоляції, екологічні, надійні та довговічні.

Депутат пройшов коридорами школи, що будувалась ще до Другої Світової війни, зайшов у класи, бібліотеку, майстерню. Він чудово бачить, що школа потребує і ремонту коридорів, і покращення матеріально-технічної бази та її осучаснення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська школа.№4: Зустріч з депутатом

У Гребінці отримали субвенцію з державного бюджету в сумі 190 тис. грн. для покращення матеріально-технічної бази школи. Також виділено 100 тис. грн. для придбання інтерактивних дошок для ЗОШ №4, Овсюківської та Короваївської ЗОШ. Народний депутат Руслан Богдан підкреслив, що він виконує свої обіцянки.

Народний депутат допомагає вирішувати проблеми освітянам Гребінківщини
 

Також Руслан Дмитрович відповів на запитання журналістів.

- Шановний Руслане Дмитровичу, Ви часто буваєте на своєму виборчому окрузі.
 
- Звичайно, адже я розумію, що народний депутат- це в першу чергу, обов’язок перед людьми, що підтримали мене і мою політичну силу - Всеукраїнське Об’єднання “Батьківщина” та її керівника Юлію Володимирівну Тимошенко. Її головна мета завжди була і є - допомога пюдям. Я чиню так само. Роблю все, що від мене залежить, щоб допомагати своїм виборцям.

- Головний напрямок вашої допомоги на окрузі - освітянська галузь.
 
- Так, адже діти - наше майбутнє. І це мають зрозуміти всі у нашій державі. Треба вкладати в дитину і серце, і душу, щоб виростали діти в любові до Батьківщини вдячності їй. Зараз утеплюємо школи, встановлюємо енергозберігаючі вікна, двері, щоб берегти і тепло, і кошти.

- Сьогодні одна з основних реформ - децентралізація. Яке Ваше ставлення до неї?
 
- Хочу згадати вислів професора Преображенського з кінофільму “Собаче серце”: “Країна високих ідей і дурних вчинків”. Так і з децентралізацією. Ідея дуже гарна - передача влади -і фінансів на місця. Але, як завжди, до кінця реформа не продумана. Тому і виходить не завжди краще, не продумані фінансові наповнення місцевого і районного бюджету; потрібні додаткові ресурси.


Народний депутат допомагає вирішувати проблеми освітянам Гребінківщини
 

Народний депутат Руслан Богдан запевнив, що постійно допомагатиме виборцям свого округу, адже йому дуже важлива довіра до нього і його політичної сили.

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

Народний депутат допомагає вирішувати проблеми освітянам Гребінківщини

 

Народний депутат допомагає вирішувати проблеми освітянам Гребінківщини

 

Народний депутат допомагає вирішувати проблеми освітянам Гребінківщини

 

Народний депутат допомагає вирішувати проблеми освітянам Гребінківщини


Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1185
Категорія: Освіта
Теги: депутат, школа, Гребінка, руслан богдан




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ