Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.08.2013

Народний депутат допоможе трьом сестрам з Гребінки із ремонтом будинку


Під час чергової робочої поїздки на округ народний депутат України Тарас Кутовий завітав до оселі трьох сестер Нефоровських


Народний депутат допоможе трьом сестрам з Гребінки із ремонтом будинку

Під час чергової робочої поїздки на округ народний депутат України Тарас Кутовий завітав до оселі трьох сестер Нефоровських, що мешкають у Гребінці. З 2008 року вони живуть без батьків, у їхній хаті немає ані газового опалення, ані водогону.

Найстарша, Марина, якій нині виповнилося 25 років, опікується двома молодшими сестрами та виховує малолітнього сина. Дівчата разом обробляють город, заробляють собі на життя.

Власними силами подужали поточний ремонт оселі, звели паркан, пофарбували вікна та двері. Їхній будинок, збудований майже півстоліття тому, жодного разу не бачив капітального ремонту, на який у дівчат просто немає грошей.

Про ситуацію знають в районі і всіляко намагаються сприяти сестрам. У місцевому відділі Служби в справах дітей, який опікується дівчатами, про них говорять тільки хороше, відгукуються як про старанну та дружну родину.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Мандри" виступить у Гребінці за підтримки Тараса Кутового

Тарас Кутовий знайомиться зі старшою з сестер, Мариною Нефоровською та її маленьким сином

- Видно, що ці діти — світлі й згуртовані, попри всі випробування, що лягли на їхні юні плечі, - поділився враженнями від зустрічі з сестрами народний депутат. - Хочеться зробити їхнє життя трохи легшим. Власним коштом я допоможу перекрити дах, щоб оселя була теплішою.

Але так само хочу звернутися до місцевих підприємців, будівельних бригад, щоб і вони зробили свій невеликий внесок та допомогли дівчатам до жовтня відремонтувати будинок на совість, - закликав до спільної дії Тарас Кутовий.

Схожі матеріали:
👁 1461
Категорія: Суспільство
Теги: зустріч, округ, Тарас Кутовий, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ