Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

20.12.2011

Обласний телешоу-конкурс дитячої пісні і танцю «Естрадна веселка–2011»



У фінальному турі Полтавського обласного телешоу-конкурсу дитячої пісні і танцю «Естрадна веселка–2011» перемогла учениця 7 класу Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ст

У фінальному турі Полтавського обласного телешоу-конкурсу дитячої пісні і танцю «Естрадна веселка–2011», що проходив у місті Пирятині,  перемогу серед вокалістів, здобула учениця 7 класу Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ст, Гребінківського району.

Управління культури Полтавської ОДА, Відділ культури і туризму Пирятинської РДА нагородили Ільєнко Лесю, ученицю 7 класу Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ст., Дипломом ІІІ ступеня як переможця обласного телешоу-конкурсу дитячої пісні і танцю "Естрадна веселка - 2011".

Лесі також вручено статуетку, символ цього конкурсу, за ІІІ місце у номінації "Вокал" серед учасників молодшої групи.

Колектив школи щиро вітає Лесю з такою високою нагородою, бажає ще більших досягнень, творчих успіхів, наполегливості у навчанні, міцного здоров'я, щасливого майбутнього!

Ще в листопаді, в місті Пирятині, що на Полтавщині, відбувся відбірковий тур обласного телешоу-конкурсу дитячої пісні і танцю «Естрадна веселка–2011», який зібрав юні таланти та обдаровану молодь з усієї області.

Присутні на цьому захоплюючому дійстві із задоволенням слухали пісні у виконанні конкурсантів та долучилися до чарівного світу танцю.

До фіналу конкурсу пройшли такі хореографічні колективи: «Ритм» (м. Хорол), «Стиль» (м. Пирятин), «Юність» (м. Лубни), «Забава» (м. Лохвиця), «Забава» (м. Гребінка), «Вернісаж» (м. Лохвиця), «Зорецвіт» (с. Сенча), «Florex» (м. Глобино), «Родзинка» (м. Градизьк), «Роксолана» (м. Гребінка), «Вернісаж» (м. Лохвиця), «Козачок» (с. Нові Мартиновичі).

Серед вокалістів перемогу вибороли: Аліна Нужненко, Юлія Хрпопко, Ліза Войпанюк, Даша Ліхачова, Анастасія Чирко, Юлія Деркач, Алла Бузало, Юлія Пунько, Анастасія Грачова, Віталій Верменич, Валерія Орловська, Лінда Задорожна, Валерія Яценко, Ірина Волошина, Олександра Гришкевич, Андрій Макарець, Альбіна Свириденко, Леся Ільєнко, Володимир Ігнатенко.

Кращими були вокальні ансамблі: «Перлина» з Пирятина та «Калинонька» з Лубен, а також дует із Хорола у складі Анастасії Грачової та Марії Мартьян.
Під час конкурсу було розіграно святкову лотерею.

Ми висловлюємо подяку керівнику - Цяпко Олені Володимирівні за творчу роботу по розвитку обдарованих дітей, та батькам - за високі успіхи у навчанні і вихованні своєї доньки.




Переможець обласного телешоу-конкурсу
дитячої пісні і танцю "Естрадна веселка - 2011" - Леся Ільєнко



За матеріалами: Майорщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 2250
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Конкурс, телешоу, Естрадна веселка-2011, Майорщинська ЗОШ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ