Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

31.12.2017

Очільник Гребінки вітає усіх з Новим роком та Різдвом Христовим


З Новим роком! З Різдвом Христовим!


Очільник Гребінки вітає усіх з Новим роком та Різдвом ХристовимМіський голова Гребінки Колісніченко Віталій Іванович привітав гребінчан з Новим роком та Різдвом Христовим. Текст привітання подаємо без змін.

Шановні земляки!

Ще один рік нашого життя стає надбанням минулого.

Відходить в історію 2017 рік. Відходить, щоб назавжди залишитися в нашій пам’яті. Цей рік ознаменувався для нас тим, що створено Гребінківську міську об’єднану територіальну громаду, до якої ввійшли населені пункти Слободо-Петрівської та Мар’янівської сільських рад.

Він був наповнений в житті нашого міста та сіл міської ради, кожного з нас надіями і тривогами, рік, який подарував нам і задоволення від зробленого, і водночас став роком складних випробувань, пов’язаних  війною на Сході країни  та гіркотою людських втрат.

Висловлюю вдячність всім, хто в складних умовах сьогодення напружено трудився в усіх сферах нашого життя, захищали Україну, її територіальну цілісність і суверенітет на Сході, народжували і виховували дітей, дбали про наше місто та села ,їх добробут та благоустрій.

Спільними зусиллями міської ради, виконкому та депутатського корпусу, трудових колективів, всієї гребінківської громади в 2017 році нам вдалося провести значний обсяг робіт по ремонту доріг та водогонів, відновити вуличне освітлення на околицях, виконати інші роботи по впорядкуванню та благоустрою міста та сіл міської ради.

На порозі 2018 рік, хочеться вірити що він стане роком миру та помітним кроком в поліпшенні інфраструктури населених пунктів міської ради, добробуту кожної гребінківської родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Привітання з Новим роком 2018 у прозі

Сподіваюсь, що в ці Новорічні та Різдвяні свята, кожен проявить щедрість душі та свою доброту, вибачить один одному образи, позбудеться заздрості і користі. Налаштуйте себе на добро і візьміть його з собою в 2018 рік.

Вітаю Вас, шановна гребінківська громадо, з Новим роком та Різдвом Христовим, хочу щиро побажати усім нам миру, міцного здоров’я, достатку, оптимізму і Божої благодаті.

З Новим роком! З Різдвом Христовим!

 З повагою
 Гребінківський міський голова В.І. Колісніченко

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Схожі матеріали:
👁 1583
Категорія: Суспільство
Теги: привітання, колісніченко, Різдво Христове, Новий рік, Гребінка, мер




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ