Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.12.2018

Очільник Гребінківської поліції зустрівся з журналістами місцевого видання «Гребінчин край»


Очільник поліції Гребінківщини підполковник поліції Максим Романенко провів робочу зустріч з місцевими журналістами


Очільник Гребінківської поліції зустрівся з журналістами місцевого видання «Гребінчин край» Очільник поліції Гребінківщини підполковник поліції Максим Романенко провів робочу зустріч з місцевими журналістами та доповів про стан криміногенної ситуації на території міста та району за 11 місяців поточного року, основні тенденції її розвитку, а також проведену роботу щодо попередження, розкриття та розслідування кримінальних правопорушень, захисту конституційних прав і свобод громадян.

Так за звітний період на території обслуговування Гребінківського відділу поліції зареєстровано 254 кримінальних правопорушень, що на 9,6 менше у порівнянні з 2017 роком, з них 65 тяжких та особливо тяжких.

Протягом 11 місяців 2018 року з обвинувальним актом до суду направлено 174 матеріалів про скоєння кримінальних правопорушень (в 2017 році -157). За вказаний період часу по 112 кримінальних провадженнях особам оголошено про підозру.

За звітний період в Гребінківському відділі поліції зареєстровано 1 тяжке тілесне ушкодження, розбійних нападів -3, пограбувань -6. Незаконних заволодінь транспортними засобами зареєстровано-3.

Спостерігається тенденція зменшення крадіжок, так за звітний період 2017 року було зареєстровано 175 фактів крадіжок, а у 2018 -119. Кількість зареєстрованих фактів шахрайств також знизилася з 13 у 2017 до 5 у цьому році.

Одним із пріоритетних напрямків службової діяльності поліції є протидія незаконному обігу наркотичних засобів. Упродовж звітного періоду даного роду кримінальних правопорушень зареєстровано 59, з них по 52 правопорушеннях особам повідомлено про підозру, у тому числі ^икрито 7 фактів збуту наркотичних речовин, 2 наркопритони та 1 нарколабораторія.

Також з початку 2018 року особоким складом Гребінківського ВП було виявлено та складено -1825 адміністративних протоколів, з яких: 412 -за розлиття спиртних напоїв у громадських місцях га появу у п'яному вигляді; 37 - за порушення правил адміністративного нагляду; 61 - за ухилення від виконання батьківських обов'язків; 27 - завідомо неправдивий виклик спеціальних служб, 49- за порушення строків реєстрації (перереєстрації) зброї та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Особовий склад Гребінківської поліції був зібраний за сигналом «Тривога»

Постійно звертається увага на стан аварійності на території обслуговування, правоохоронцями плануються та проводяться профілактичні заходи в найбільш аварійних ділянках доріг. Всього складено адмінпро-токолів по лінії безпеки дорожнього руху -722, з них: 64 - за керування транспортними засобами у стані сп'яніння; 250 - за порушення водіями ТЗ правил користування ременями безпеки, 19-за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, 115- за перевищення водіями ГЗ швидкості руху.

Подякувавши за бесіду, Максим Володимирович наостанок зазначив, що його підлеглі поліцейські щодня сумлінно виконують завдання, поставлені керівництвом поліції, здатні оперативно та професійно діяти в будь-якій складній ситуації. Тому якщо є питання, пропозиції щодо покращення життя громадян у Гребінці та районі, а також забезпечення охорони публічного порядку - він завжди радий вислухати і спільно, за круглим столом, вирішити усі наявні питання.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1151
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінківщина, Очільник поліції, криміногенна ситуація, журналісти




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ