Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.02.2020

П'ять тисяч за дитину: як в ОТГ на Полтавщині стимулюють народжуваність


Гребінківська міська рада прийняла Програму підтримки породіль


П'ять тисяч за дитину: як в ОТГ на Полтавщині стимулюють народжуваність30 січня відбулася чергова сесія міської ради. У призначений час у залі засідань міської ради зібралися депутати та запрошені.

До порядку денного засідання було внесено цілий ряд важливих питань і зокрема одними з перших депутати розглянули і затвердили Розпорядження міського голови про надання матеріальних допомог у відповідності до Програми підтримки військовослужбовців, учасників АТО, учасників ООС та членів їх сімей мешканців Гребінківської ОТГ та Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення Гребінківської ОТГ.

Депутати міської ради заслухали й затвердили Програму зайнятості населення Гребінківської ОТГ на 2020 рік та План соціально-економічного розвитку Гребінківської міської ОТГ. Кожного року на сесії міської ради затверджується Положення про резервний фонд бюджету Гребінківської міської ОТГ, як раз на цьому засіданні депутати розглянули і прийняли це положення.

Одноголосним рішенням депутати підтримали ініціативу міського голови Віталія Колісніченка та затвердили Програму підтримки породіль у Гребінківській міській об'єднаній територіальній громаді на 2020 рік. Починаючи з 1 січня 2020 року породіллям, які зареєстровані на території Гребінківської громади буде надаватися матеріальна допомога при народженні дитини у розмірі 5 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці закрили пологове відділення

Депутати заслухали звіт секретаря Гребінківської міської ради Л.В. Цапенко про виконану роботу Гребінківською міською радою у минулому році. Протягом 2019 року було проведено 14 сесій міської ради, розглянуто 441 питання і відповідно, прийнято стільки ж рішень. Регулярно проводилися засідання відповідних депутатських комісій.

Започатковано та проведено цілий ряд конкурсів, фестивалів та ін. При міській раді запрацював Центр надання адміністративних послуг. Проводилися громадські слухання. Успішно діють цілий ряд Програм підтримки у різних сферах життєдіяльності громади. Наприкінці кожного місяця голова міської ради В.І. Колісніченко проводив зустрічі з громадськістю, на яких обговорювалися усі зроблені справи та намічалися плани на наступний місяць.

5 тисяч за дитину: як в ОТГ на Полтавщині стимулюють народжуваність
 

Також депутати затвердили План роботи Гребінківської міської ради та графік прийому громадян депутатами Гребінківської міської ради нз 2020 рік.

Крім того, затверджено штатні розписи апарату Гребінківської міської ради та її виконавчих органів, закладів культури Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади іклюзивно - ресурсного центру та методичного кабінету комунального закладу "Спортивний комплекс м. Гребінка" на 2020 рік.

У різному заступник міського голови Володимир Зінченко порушив актуальні нагальні питання життєдіяльності об’єднаної громади. Зокрема йшлося про вуличне освітлення, про безпритульних собак та про нововведення Законів України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» і «Про житлово-комунальні послуги». Згідно чинного законодавства, всі багатоквартирні будинки найближчим часом будуть зняті з балансу Гребінківського ККП.

Схожі матеріали:
👁 935
Категорія: Новини Гребінки
Теги: породіллі, ОТГ, Гребінківська міська рада, народжуваність




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ