Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.06.2015

Пасажирське вагонне депо Гребінка - за енергозбереження


У колективі пасажирського вагонного депо сподіваються, що тепер буде відчутна економія


Пасажирське вагонне депо Гребінка Проблеми енергозбереження як ніколи сьогодні актуальні для кожного з нас. Коли ціни на опалення та газ захмарно зросли ми всі задумалися як же будемо оплачувати таке необхідне нам тепло. Мешканці сіл та невеличких містечок, як наше, почали масово заговляти дрова на зиму. Мешканці багатоквартирних будинків "пішли" за обіцяними субсидіями.

Замислилися над цим питанням і у трудових колективах на підприємствах Гребінки.

Та мабуть наймасштабніше до вирішення цього питання підійшли у Пасажирському вагонному депо. По всіх підприємствам Південної залізниці зараз розроблена і реалізується програма енергозбереження.

На цьому підприємстві вже з весни тривають роботи по заміні вікон та утепленню фасадів цехів та адмінкорпусу. Організація, яка виконує роботи по утепленню фасаду старається зробити все якісно і у визначений планом термін. Тривають роботи і по заміні вікон, старі дерев’яні замінюють на нові - металопластикові, які краще зберігатимуть тепло.

Вже замінено близько 50 вікон. А працівники господарської бригади депо вже виконують внутрішні роботи - штукатурять відкоси, виконують поточний ремонт у приміщеннях, де були замінені вікна та двері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оптимізація шкіл Гребінківського району - відкладається

Майстер господарської бригади Любов Семенівна Тузова розповідає, що її працівникам завжди вистачає роботи, адже приміщення підприємства не нові, і потребують поточних ремонтів завжди. Та працівники звикли до навантажень тож працюють добросовісно і стараються зробити усе якнайкраще. Тим більше, що усі заплановані роботи по енергозбереженню планується завершити до початку нового опалювального сезону.

У колективі пасажирського вагонного депо сподіваються, що тепер буде відчутна економія і у фінансах на енергоносії, а також буде тепліше у виробничих приміщеннях, де були утеплені стіни та замінені вікна. Роботи по реалізації програми енергозбереження будуть продовжені.

 
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1706
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Економія, Гребінка, пасажирське вагонне депо




Всього коментарів: 1

0
1 Вася   (15.06.2015)
Гарний приклад для початку, а головне є грошу на ці заходи у підприємства.
Що не скажеш за локомотивне депо, де державні гроші витрачають зі своєю вигодую на ремонти кабінетів керівництва в адмінбудівлі, віп-залів у столові, фонтанів, будинку культури, відеоспостереження та іншого. А у розвиток ремонтних цехів, обладнання та робочі місця жодної гривні вкладати не хочуть. Звісно що приємніше, швидше і корисніше, замовити виконання ремонту з придбанням дорогих матеріалів, тіж пластикові вікна на величезні суми і за короткий термін від виконавців є відкочені гроші на хліб з маслом таким організаторам.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ