Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

07.08.2012

Підсумки підведено, плани намічені



Про проведення наради в місті Лубни по підведенню підсумків роботи податкового органу регіону

23 липня в залі засідань міської ради податківці Лубенської ОДПІ підвели підсумки роботи за перше півріччя поточного року та визначили практичні заходи реалізації завдань, що поставлені перед ДПС України на 2012 рік.

Заступник голови ДПС у Полтавській області Людмила Голуб, яка теж була присутня на зборах, зазначила, що Україні потрібна сучасна європейська модель оподаткування.

Завдання податківців - сформувати дієздатну податкову систему європейського зразка - як за формою, так і за суттю. Відповідна робота вже триває: вносяться відповідні зміни до законодавства, йде рух у напрямку спрощення відносин між податківцями та представниками бізнесу, встановлення взаємної відповідальності.

Начальник ОДПІ Олександр Коломієць проінформував, що збір платежів до Державного бюджету України за січень - червень цього року склав 64506,6 тис. грн., що становить 112,2 відсотки доведеного завдання, до місцевих бюджетів зібрано 94956,6 тис. грн., або 111,1 %. «Як свідчать наведені показники, картина вцілому позитивна, але поряд з цим ще не всі резерви нами використані.

На сьогоднішніх зборах тим, хто допустив прорахунки в роботі буде дана принципова оцінка. Кожний структурний підрозділ податкової служби повинен прикласти максимум зусиль в виконання визначених планових завдань по наповненню бюджету.», - наголосив Олександр Коломієць.

Начальник ОДПІ звернув увагу на те, що податківець має стати партнером платників податку у справі наповнення бюджету держави. Роз’яснення, консультування, допомога у підготовці звітності мають стати, основною формою роботи податкової служби, особливо це стосується роботи з малим бізнесом, фермерськими та селянськими господарствами, фізичними особами, які мають стати надійним фундаментом національної економіки.

Лубенська ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 1343
Категорія: Полтавщина
Теги: податкова, ДПС, ОДПІ, Лубни, Олександр Коломієць




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ