Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

30.10.2019

Підтримка футболу в Гребінківській ОТГ стає доброю традицією з боку влади


Велику увагу в Гребінківській об’єднаній територіальній громаді приділяється підтримці спортивної галузі


Підтримка футболу в в Гребінківській ОТГ стає доброю традицією з боку владиСьогодні саме футбол є тією складовою частиною спортивно-культурного життя громади, який сприяє збереженню і зміцненню здоров’я, розвитку фізичних та морально-вольових здібностей людини, організації змістовного дозвілля.

Цей найпопулярніший вид спорту охопив усі верстви населення: ним займаються діти, молодь, ветерани, жінки. Гребінка гордиться своїми славними футбольними традиціями та талантами.

Підтримка футболу стала доброю традицією з боку міської ради. Так 15 сесією Гребінківської міської ради VII скликання прийняті на 2019 рік програми: підтримки та розвитку футболу під яку виділені кошти в розмірі 545000 грн.; підтримки та розвитку ветеранського футболу, на яку передбачені кошти в розмірі 50000 грн.

На території об’єднаної громади програми підтримки футболу діють не один рік. Фінансова допомога міської ради сприяла організації турнірів, поїздок команди на змагання, придбання необхідного спортивного спорядження та заохочення гравців. Дію програм підтримки спорту буде продовжено і в наступному році.

27 жовтня 2019 року відбулася гра в м. Зіньків між командами «Локомотив» (Гребінка) та «Зіньків - 1606» за вихід до фіналу першої ліги Чемпіонату Полтавщини з футболу. Наша команда вийшла у фінал. І у боротьбі за чемпіонство 2 жовтня зіграє з командою «Авангард» (Яреськи) в м. Миргород.

А 23-25 жовтня 2019 року в м. Берегове Закарпатської області проходив Чемпіонат України Громадської організації ВФСТ «Колос» серед ветеранських команд, в якому взяли участь і команди ветеранського клубу «Локомотив» 45+ та 50+.


Підтримка футболу в в Гребінківській ОТГ
 

Гребінківська команда ветеранів 45+, обігравши команди «Умань» з рахунком 1 - 3, «Чорнобай» з рахунком 1 - 1, у полуфіналі збірну команду «Лохвиця –Лубни» з рахунком 0 - 6, у фіналі зіграли з Вінницею та виграли 2 – 3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці пройщли ігри відбіркового етапу Чемпіонату України з футзалу серед дівчат

Так гребінківська команда зайняла перше місце серед ветеранських команд 45+ та стала Чемпіоном України Громадської організації ВФСТ «Колос» з футзалу.
 

Підтримка футболу в в Гребінківській ОТГ
 

Вітаємо наших ветеранів з перемогою!

Команда ветеранів 50+ на цьому ж турнірі посіла четверте місце.

Бажаємо не зупинятись на досягнутому та надалі приносити радість перемоги своїм уболівальникам.

Гребінківська міська об"єднана територіальна громада


Схожі матеріали:
👁 885
Категорія: Спорт
Теги: локомотив, Гребінківська команда, ОТГ, ФУТБОЛ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ