Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

01.04.2016

Понад 6 тисяч громадян Полтавщини подали свої декларації про доходи з початку року


Найбільше декларацій подали громадяни по Кременчуцькій об’єднаній державні податкові інспекції - 1476


Понад 6 тисяч громадян Полтавщини подали свої декларації про доходи з початку рокуЗ них 5218 громадян – це ті, які були зобов’язані подати податкову декларацію про майновий стан і доходи, підкреслила заступник начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Жанна Кузнeцова..

Найбільше декларацій подали громадяни по Кременчуцькій об’єднаній державні податкові інспекції -  1476 та по Полтавській ОДПІ – 865 громадян.

Загальна сума податкових зобов’язань з податку на доходи фізичних осіб складає 11 млн. 950 тис.грн. Найбільша сума податку на доходи фізичних осіб, яка підлягає сплаті до бюджету визначена по Кременчуцькій ОДПІ та складає майже 3 млн. 90 тис.грн.

З початку кампанії декларування по області найбільше було подано декларацій про майновий стан і доходи громадянами  від продажу сільськогосподарської продукції. Зокрема, на сьогоднішній день подано 2987 декларацій даної категорії. Дохід від успадкованого чи отриманого в дарунок майна задекларували 1734 громадян  області. Дохід, отриманий від операцій з інвестиційними активами  за  2015 рік, на разі,  задекларували 45 громадян Полтавської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держслужбовці, які були мобілізовані, подають декларацію про доходи після закінчення проходження військової служби

З початку року своїм правом на отримання податкової знижки скористалися 950 громадян Полтавщини. Найбільше таких по державній податкові інспекції у м. Полтаві  (244 особи) та Кременчуцькій ОДПІ (214 осіб). Сума повернутого з бюджету податку на доходи фізичних осіб становить близько 300 тис.грн.
 
Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ


Схожі матеріали:
👁 1080
Категорія: Полтавщина
Теги: декларації, доходи, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою
На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка На Полтавщині з вікна багатоповерхівки випала жінка
На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали... На Полтавщині затримали трьох чоловіків зі зброєю та зали...
ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО) ДТП на Полтавщині: водій збив пішохода (ФОТО)
На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик На Полтавщині у Сулі втопився 9-річний хлопчик

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ