Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

09.10.2014

Повний список кандидатів у депутати Ради у мажоритарному окрузі №151 на Полтавщині


Центральна виборча комісія зареєструвала дев'ять кандидатів у депутати Верховної Ради в одномандатному окрузі №151


Повний список кандидатів у депутати Ради у мажоритарному окрузі №151 в Полтавській області

Центральна виборча комісія зареєструвала дев'ять кандидатів у депутати Верховної Ради в одномандатному окрузі №151 у Полтавській області.

 Про це свідчать дані ЦВК, розміщені на її сайті.

 Комісією зареєстровані:

 В'ячеслав Демчук, висунутий партією "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", народився 21 жовтня 1975 в Полтаві, освіта вища, мер Лохвиці, член "Батьківщини", проживає в Лохвиці. (13 жовтня звернувся до ЦВК із заявою про відмову балотуватися.)

 Сергій Івасик, висунутий Комуністичною партією, народився 28 серпня 1975 року в селищі Макат (Казахстан), освіта середня спеціальна, перший секретар Гребінківського районного комітету КПУ, член КПУ, проживає в місті Гребінка Полтавської області.

Тарас Кутовий, висунутий партією "Блок Петра Порошенка", народився 25 лютого 1976 року в Києві, освіта вища, депутат Ради від фракції партії "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" (на виборах Ради в 2012 році був обраний на цьому окрузі), безпартійний, проживає в Києві.

 Олександр Ольшанський, висунутий Радикальною партією Олега Ляшка, народився 9 жовтня 1981 року в місті Червонозаводське Полтавської області, освіта вища, заступник директора з юридичних питань приватного підприємства "Лубенське АТП 15309", член Радикальної партії, проживає в Києві.

 Віктор Оробей, висунутий "Партією Сергія Тігіпка "Сильна Україна", народився 1 липня 1959 року в селі Плішивець Полтавської області, освіта вища, директор ТОВ "Екостат", член "Сильної України", проживає в місті Гадяч Полтавської області.

 Віктор Радько, висунутий партією "Опозиційний блок", народився 16 серпня 1971 року в селі Коврай Черкаської області, освіта вища, директор приватного підприємства "Комунсервіс" Червонозаводського міської ради, безпартійний, проживає в Лохвиці Полтавської області.

 Ігор Синенко, самовисуванець, народився 2 березня 1978 гола в селі Вечірки Полтавської області, освіта вища, директор колективного підприємства "Квіти Дніпропетровська", безпартійний, проживає в Дніпропетровську.

 Роман Харченко, самовисуванець, народився 28 вересня 1978 року в місті Червонозаводське Полтавської області, освіта вища, генеральний директор ТОВ "Амарант", безпартійний, проживає в Полтаві.

 Валерій Христенко, самовисуванець, народився 13 листопада 1949 року в селі Ручки Полтавської області, освіта вища, безпартійний, проживає в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В полтавських школах діти-переселенці з Донбасу носять речі з символікою Росії

 Виборчий одномандатний округ №151 включає Гадяцький, Гребінківський, Лохвицький, Пирятинський, Чорнухинський райони і частину Лубенського району.

 Як повідомляло агентство, 30 вересня ЦВК завершила реєстрацію кандидатів у депутати Ради в одномандатних округах.

 ЦВК зареєструвала 29 політичних партій в загальнодержавному багатомандатному окрузі.

 28 серпня стартувала виборча кампанія з позачергових парламентських виборів, які призначено на 26 жовтня.

 Вибори проходитимуть за змішаною пропорційно-мажоритарною системою.

НАШІ ОПИТУВАННЯ: За кого Ви проголосуєте на Виборах до Верховної Ради?

Діонісій Каплін, експерт "Аналітичного центру розвитку громадянського суспільства", провів оперативну аналітику виборчого процесу:

- Найбільші шанси на 151 окрузі у попереднього переможця - Тараса Кутового. Тим паче, що він висуванець команди Президента. Це дає йому додаткові відсотки до рейтингу. Кутовой систематично працював у своєму окрузі. Крім того, він має свій медіаресурс - газету "Події та коментарі", тираж якої складає 20 тисяч (згідно інформації в самій газеті).

Найближчі його переслідувачі - В'ячеслав Демчук з "Батьківщини" і Олександр Панченко з "Свободи", самовисуванець Роман Харченко. Перші двоє є представниками регіональної лохвицкой еліти, тоді як Кутовой має підтримку в усьому окрузі.

Таким чином, ми вже бачимо, що маловідомим кандидатам буде украй складно збити фаворитів. Але лідерам і їх опонентам варто все-таки працювати над своїм рейтингом і збором електорату. Хоч забіг і короткий, але впродовж нього можна наробити помилок і втратити свої нинішні відсотки.



Схожі матеріали:
👁 2605
Категорія: Суспільство
Теги: вибори, Гребінка, Полтавщина, 151 округ, кутовий




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу... У Полтавській області 9 закладів надають медичну допомогу...
На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка На Полтавщині у водоймі знайшли тіло 50-річного чоловіка
На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ... На Лубенщині жінці до воріт примотали ритуальний вінок і ...
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ